Vierailija

Voinko päästää 8-v ja 6-v lapset yhdessä ulos uuden vuoden aatto yönä ?Asutaan kerrostalo alueella. Siis ihan tähän kotitalomme viereen vaan katsomaan raketteja. En antaisi mukaan mitään räjähteitä, en edes tähtisädetikkuja tai sytkäriä.

Ei nuo edes uskalla sytkäriä tai tulitikkuja sytyttää.Meillä on koira, jota en halua yksin kotiin jättää yöllä pelkäämään, eikä sitä voi ulos viedä kun pelkää raketteja.

Kommentit (13)

ainakin meidän kulmilla ja ne ampuvat itse kaiken maailman tulitteita. Siinä jos missä sattuu ja tapahtuu, enkä halua että lapseni menevät töllistelemään viereen.

Ajattelin vaan kun varmasti haluavat ulos katsomaan raketteja. Ei tässä meidän kerrostalon pihapiirissä kukaan raketteja ammu, mutta näkevät niitä kauempaa. Ainakin muina vuosina on ollut tyhjänä tuo piha ja me vaan kolmistaan siinä.Noista kännisistä. Niitä on täällä alueella aina ja niitä näkevät päivittäin jopa koulumatkalla vanhempi lapsi. Ei niitä kyllä tässä pihapiirissä ole, kun asutaan ihan alueen reunalla.Näkevät nuo kyllä niitä raketteja varmaan parvekkeeltakin. Oli tosiaan vähän tyhmä idea.

Sitä kun näkee täällä noita lähes taaperoitakin yksin päivittäin ulkona, niin katoaa tämä todellisuuden taju. Monet muut noiden ikäiset saa rakettejakin keskenään ampua tai ainakin viime vuonna ampuivat.Ap.

[quote]

Ajattelin vaan kun varmasti haluavat ulos katsomaan raketteja. Ei tässä meidän kerrostalon pihapiirissä kukaan raketteja ammu, mutta näkevät niitä kauempaa. Ainakin muina vuosina on ollut tyhjänä tuo piha ja me vaan kolmistaan siinä.

Kyllä täällä silti aivan älytön pauke on uutena vuotena. En tajua miksi ne raketit on nykyään ihme paukkupommeja, eikä kauniita ilotulitteita.Ajattelin vaan, että lapsilla olisi kivempaa. Ei se tarkoita, että koira olisi jotenkin rakkaampi. Koiralla on kivempaa kotona, mutta ei sitä voi jättää peloissaan haukkumaan yksin kotiin. Pitää vähän naapureitakin ajatella.

Siis välitän lapsistani enemmän jos pidän ne kotona helmojeni huomassa, korvatulpat korvissa ja ajoissa nukkumaan.

vaikka lapset olisivat vain kiltisti katosomassa. Känniset muut aikuiset voivat aiheuttaa vaaratilanteita. Katsokaa raketit ikkunasta / parvekkeelta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat