Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

eikä tota nyt oikeen voi mennä perumaankaan enää :/No, onhan se toki miehesikin lapsi, ja jos se kummi on lapsen isän mielestä just hyvä, pakko kai vaan niellä jonkinlaisena kompromissina, valitse sä sitten se toinen kummi ja niele sappi. Muakin kyllä harmittais.

Kommentit (10)

Vierailija

Exäni teki saman tempun. Mutta ei siitä kummista ole mitään kuulunut sitten ristiäisten. Että ei siihen maailma kaadu. Katsot ne muut sitten paremmin.

Vierailija

Olin jo valmiiksi vastaamassa tyyliin "kasva aikuiseksi ap" mutta oikeasti, tuo oli törkeä veto mieheltäsi. Ymmärrän vitutuksesi hyvin.

Vierailija

Tosin sillä erotuksella, että keskustelimme tästä miehen kaverista. Ja mies tulkitsi keskustelun päätökseksi ja pyysi kamunsa kummiksi.Nyt kun lapsia on 4 niin olen saanut harmikseni huomata, että kummeja on hyvin erilaisia. Ne keiden luuli olevan hyviä, ei sitä olekkaan. Ja elämän tilanteet muuttuu ja kummiuden alkuhuuma haihtuu...Kannatan siis monen kummin pyytämistä. Kummi on kuitenkin tärkeä lapselle.

Vierailija

ja tiedätkö että kummeja saa olla useita ei vain yhtä tai kahta, meillä on yhdellä lapsella neljä kummia ja hyvä niin. Yksi kummi on hävinnyt kuin pieru Saharaan.

Vierailija

aikoinaan miksi kummit valitsin suvusta. Ei koskaan ystävää, tuttavaa kummiksi. Vaikka kuinka olisi paras ystävä tai kaveri. Niin vain sukulaisuus sitoo lopun elämää.

Vierailija

Mutta kokemuksesta voin myös kertoa, ne kummit joiden luulimme olevan sopivia kummeja (osa itse pyysi päästä kummiksi), ovatkin kadonneet elämästämme erojensa yms. myötä. Esim. yksi pari erosi, eikä kumpikaan pidä enää mitään yhteyttä. Ovat avioutuneet uudelleen tahoillaan ja saanet lapsia.Sinällään jännä juttu, että meillä on edelleen yhteisiä tuttuja, joiden kautta kuulin tämän ex-kummin valittaneen, miten hänen lastensa kummit ovat jättäneet yhteydenpidon.

Vierailija

Mies meni kysymään yhtä tuttavaansa lapsemme kummiksi, ilman että kysyi minulta. Olimme jo aikaisemmin puhuneet tästä kummiasiasta, mutta emme ollet lyöneet mitään valintoja lukkoon. Tästä tyypistä mies ei keskusteluissa edes maininnut, ja nyt sitten pyysi kummiksi! Sanoi, että hänellä ei tullut mieleen kysyä minulta, mutta minäkin saan sitten pyytää ketä tahdon. Ärsyttää niin paljon, en ole tätä miestä tavannut kuin pari kertaa, enkä voi olla varma, että haluaa todella sitoutua meidän lapsen elämään, pitää yhteyttä ja viettää aikaa lapsen kanssa :(

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat