Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Irene Aili Orvokki sai pikkusiskon ja nimi tuntuu olevan nyt ongelma. Vauvalla on myös kaksi isoveljeä, Samuel Otto Kasperi ja Simeon Eemil Akseli.Nyt haluaisimme kolmitavuisen etunimen mutta se ei saisi alkaa i:llä sillä Irene on jo usein Iiris tai Inkeri. Nimen pitäisi olla myös ns. kansainvälinen mutta ensisijaisesti suomalaisen suuhun sopiva. Jos se sattuisi löytymään vielä nimipäiväkalenterista olisi se ehdoton plussa! Toki myös kaksitavuisia voi ehdottaa, jos ne muuten sointuvat "tyyliin".Pitkään ykkössuosikkina oli Helena, mutta se on nyt liian pehmoinen nimi tummalle ja tuliselle tytölle. Erika/Eerika on liian monella tutulla nimenä, Elise on liian lähellä serkkutytön nimeä. Matleena ja Marleena ovat kuulemma liian pitkiä miehen mielestä eikä se suostu edes ajattelemaan Esteriä, mistä kovasti itse tykkäisin.Vielä vauvan nimeen vaikuttaa se että toiseksi nimeksi tulee Varpu mummon mukaan, mikä siihen sitten kävisi kivasti ja sointuvasti kolmanneksi. Varpu Vanamo? Onko liikaa luontoa tytölle silloin nimessä? Musta kun olisi kiva jos toisellekin tytölle löytyisi joku nätti kukka nimeksi, mutta se ei ole mikään must.Jään mielenkiinnolla odottelemaan ideoita, Irenen nimi täällä aikoinaan muodostui juuri hyvien ehdotusten perusteella.

Kommentit (13)

entäs jos kirjottaisitte Aliisa? ois paljon vähemmän saman kuulloinen kuin Alina.Tunnen yhden Teresan ja on juuri tumma ja temperamenttinen :)sa-päätteet ei ehkä ole parhaat yhdessä, mutta eipä minusta niin pahakaan etteikö vois laittaa jos kerran miellyttää :) kannatan jo mainittua Lemmikkiä kolmanneksi!Aliisa Varpu Lemmikki? :)Tiina :)

taitais olla mun suosikkiehdotus :o) ja löytyy kalenterista niin Adele kuin Lemmikkikin. Ja vielä muita ehdotelmia, pääasiassa vanhoja kuten Irenekin:Aurora

Ellida, Elmiina, Elvina

Hannele, Hellevi, Henriika

Kanerva, Katriina, Kerttuli, Kristiina

Marketta, Meeri, Merete, Miranda

Onerva

Pirita

Regina, Ristiina

Sanelma, Sarlotta, Siiri, Sirena

Tellervo, Terese

Ulrika/Ulriikka, Ursula

Viktoria, Viliina/VilinaKolmanneksi kukkanimeksi vaikkapa:

- pohtimasi Vanamo sopisi kauniisti ja kävisi myös etunimeksi Irenen pariksi kuten jo ehdotettiin

- edellä ehdottamistani etunimistä kävisivät tähän myös Kanerva ja Marketta (päivänkakkara)

- muita tavallisimpia: Erika, Lemmikki (sopis suloisesti Orvokin kanssa), Linnea, Melissa, Mimosa, Talvikki, Veronika (tädyke)

Irenen siskolle...Anneli

Elviira

Lyydia

Hillevi

Loviisa

Anita

Marjatta

Valpuri

Mirjami

Matilda

Amanda

Alina

Elisa/Eliisa

Anelma

Ainikki

AnnikaTeresa ois kans hyvä!Tiina :)

Aurelia, Anette, Alina

Beata

Gunilla

Henriikka, Harriet, Helinä

Kirsti, Klaara

Loviisa

Mirjam(i), Maaria, Maria, Merita, Merika, Marissa, Marina, Marisa

Natalia

Pamela, Pepita

Rosina, Rosita, Rosanna, Rebekka

Serina, Selina

Valpuri

Tällä hetkellä pinnalle nousee Alisa ja Teresa. Lähipiiristä löytyy kylläkin Alina ja Elisa, onkohan Alisa sitten liian samankaltainen? Jostain syystä musta ei, mutta kertokaa mielipiteenne. Teresa on kaunis nimi mutta sen ensivaikutelma jotenkin häiritsee mua. Sopisi kyllä nimeksi tummalle ja tuliselle pirpanalle ;) Millainen ihminen on Teresa? Kolmas nimi joka miellyttää on Mimosa, mutta ei ehkä kutsumanimeksi. Alisa/Teresa Varpu Mimosa, onko liikaa -sa-päätteitä? Entä keksisittekö vielä lisää kukkia kuvaamaan kaunista tyttöä? Mielellään kuulisin myös lisää ideoita etunimeksi, juurikin Irene-nimen tyylisiä tai samalta aikakaudelta muuten.

Valtteri ja Viljami ois kyllä hyvät! :)Emilia ja ...Nestori ja Verneri

Patrik ja Niklas

Eemeli ja Oskari

Daniel ja Samuel

Taneli ja Samuli

Anselmi ja Elmeri

Aapeli ja IivariOlivia ja Viljami

Aliisa ja EliasLinnea ja Juulia

Neelia ja Minea

Katariina ja Helmiina

Marianna ja Ellinoora

Mikaela ja Vilhelmiina

Ottilia ja Olivia

Julianna ja Josefiina

Amanda ja Matilda

Cecilia ja Amalia

Eveliina ja Eerikavarmaan tulis enemmänkin mieleen, mutta on jo myöhä. tuun lisäämään jos keksin yöllä lisää :)Tiina :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat