Kellään kokemusta, miten rauhoittaa raketteja pelkäävää koiraa?

Vierailija

Eläinlääkäri kai voi määrätä jotain lääkkeitä? Kellään kokemusta auttaako ne?

Tuleeko siitä jotain sivuvaikutuksia?

Kommentit (10)

suihke ja kalliskin... mut meil on feliway kyl auttanu sekä kissalla että koiralla... koira ei ollu pakku arka, mujt tuli muuta stressii... (kyse labbiksesta)

t: edellinen feliwayta ehdottanut

Yllättävän tehokas. Tekee koiran vähän uneliaaksi ja vie terän pahimmalta kauhulta. Mutta sitä pitää alkaa antaa jo nyt että ehtii vaikuttaa kunnolla.

Jo monen vuonna ollaan alettu antamaan koiralla kauranversouutetta muutaman päivä ennen suurta pamausta. Rauhoittaa jonkin verran niin että selvitään.

Isolle koiralle ollaan annettu ihan sillä ihmisen annostuksella. Pullon kyljessä on ohje. Pienelle koiralle täytynee vähän arvioida itse tai voihan sitä kysyä myyjältä.

Parhaaksi todettu panta, joka suihkuttaa jotain rauhottavaa tuoksua (kai). Sillä voi opettaa koiraa pois muistakin peloista... Me ei olla löydetty muualta kuin yhdestä yksityisestä eläinlääkärikeskuksesta, jossa sitä suositeltiin...Olemme kokeilleet myös samantyyppistä pistorasiaan laitettavaa laitetta, mutta sen kanssa on oltava tarkkana, ettei lapset ja elukat pääse käsiksi siihen... eikä se toiminut yhtä hyvin kuin tuo panta

kun raketteja ammutaan tai ulkona paukkuu koira on sisätiloissa, ikkunaluukut kiinni ja radio kovemmalle mielummin musiikkia koko ajan. koira on ollut ihan rauhallinen. tietty on laitettu ikkunaverhoja kiinni ettei valot vilku....

Alpratsolaami on ainakin yksi sellainen aine, myydään kai useammalla kauppanimellä. Se vaikuttaa rauhoittavasti ja vaikuttaa myös muistiin ja poistaa estoja. Eli sillä voidaan saada koira unohtamaan hetki sitten tapahtunut ikävä asia. Toisaalta sillä kuulemma voi olla sivuvaikutuksia, joista kai haitallisin on mahdollinen aggressiivisuus (liittyy tähän estojen poistumiseen). Siksi lääkettä suositellaankin testattavaksi ennen kuin sitä varsinaisesti tarvitaan.Meillä ko. lääkettä on syötetty rakettipelkoiselle, kiltille kultaiselle noutajalle jo kahtena uutena vuotena, eikä haitallisia sivuvaikutuksia ole havaittu. Se ei ole kyllä vienyt pelkoa ja levottomuutta täysin poiskaan, mutta on auttanut kuitenkin. Tänä vuonna aion antaa lääkettä ekan kerran jo heti aamupissatuksen jälkeen, koska toivon saavani rauhoittavan vaikutuksen aikaan hyvissä ajoin ennen ensimmäistäkään paukuttelua (ja sehän alkaa jo aika aikaisin). Lääkettä voi antaa samana päivänä useamman annoksen, kunhan ei ylitä maksimiannosta (jota en kyllä muista).Ota yhteys eläinlääkäriin!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat