Vierailija

onko normaalia että kun imettää toinen rintaa sattuu ja rinta on turvoksissa ja sattuu kun koskee? ja toinen on pieni? kun kosken toisen rintaa se on ihan kun pieniä kiviä sisällä?

Kommentit (3)

Oletko vasta äskettäin synnyttänyt? Kauanko on synnytyksestä ja maidon noususta? Itselläni ainakin rinnat olivat aivan muhkuraiset ja tosi kipeät heti maidon noustua niihin... Tämä kyllä helpotti ja tasoittui muistaakseni muutamassa päivässä.

Tarkoitatko rintakivulla sitä tuntemusta jota heruminen aiheuttaa toisessa rinnassa, kun imetät toisesta rinnasta? Tämäkin oli itselläni ainakin ihan vain siihen imetyksen alkuun liittyvä tuntemus joka helpotti pian.Ja rintojen kokoerosta - sekin on normaalia. Itselläni toinen rinta kasvoi jo raskausaikana enemmän kuin toinen, ja nyt imettäessäni kokoero korostuu. Toisesta rinnasta tulee myös huomattavasti enemmän maitoa kuin toisesta. Lapsi on luonnollisesti alusta saakka suosinut enemmän sitä "parempaa" rintaa josta maitoa tulee virtaamalla, eikä kovin mieluusti huoli "huonompaa" jota saa lupsuttaa tosi napakasti että saa masunsa täyteen... Tämä on johtanut siihen, että nyt kun olen imettänyt jo 8kk, "huono"rinta on pienentynyt ja kiinteytynyt raskautta edeltävään kokoonsa ja näköönsä, ja lapsen lempparitissi taas on muhkeassa kuosissa... En uskalla edes arvailla minkä näköiseksi se mahtaa jäädä imetyksen loputtua :DTsemppiä imetykseen!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat