Meneekö jollakin kaikki vauvavarusteet uusiksi jos kakkonen on eri sukupuolta kuin ykkönen?

Vierailija

Vai kelpaako tytölle isoveljen siniset ja pojalle isosiskon vaaleanpunaiset vaunut?

Kommentit (7)

Tuota asiaa kannattaa miettiä jo etukäteen, ettei ostele kaikkea sukupuolen mukaan.Meillä on poika ja tyttö parin vuoden ikäerolla ja kaikki tarvikkeet menee molemmille, suuri osa vaatteistakin (ainakin vauvana). Kalleimmat vaatteet kuten talvihaalarit on valittu mahd. unisexiä, niitä voi sitten hatuilla ja hanskoilla somistaa tyttömäisemmiksi.Kamalaa ympäristön ja rahan tuhlausta toi vaaleanpuna/-sini -hössytys! Kauppiaat ovat keksineet hyvän tavan myydä samat tavarat samoille ihmisille kahteen kertaan.

kaikki uusiksi kun 7 pojan jälkeen syntyikin tyttö!:OEi olis mennyt jos eka ois ollut eri sukupuolta kuin toka, mutta kun KAIKKI on aina valittu pojille sopiviksi niin nyt todellakin meni...sallikoon ympäristö sen:)

Tuollaiset kalliit asiat kuten vaunut on mielestäni turha uusia. Harvoin ne vaaleanpunaisia on.Tosin meillä on useampi poika ja kuopus on tyttö ja hänelle piti ostaa lähes kaikki uutena, kun olivat pojat kuluttanneet kaikki loppuun ja olin kerennyt myydä pois. Ikää kun on melkein 5 vuotta eroa toiseksi nuorimpaan. Nyt on kiva ostella tosi tyttömäisiä juttuja.

Bodyt ja sukkikset käy arki käytössä. Mutta kun tarvitsee parempaa niin ostettiin uudet. Sukat ja t-paidat, housut ja päällipaidat on unisexejä melkein kaikki. Ainakin meillä. En ole mitään radikaalia koskaan suosinutkaan.Pojalta on helpompi sovittaa tytölle kun tummansininen, ruskea ja vihreä käy hienosti punasävyjen kanssa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat