G: Oletko joskus yllättänyt OMAT vanhempasi sänkypuuhista?

Vierailija

Millainen tilanne, miten päädyit siihen ja jäikö sinulle (tai vanhemmillesi) traumoja? :)

Kommentit (3)

Olin 7-vuotias, mieli teki leipää kun oli nälkä. Muistan että oli alkuilta. Äiti ja isäpuoli olivat makkarissa ja ovi oli lukossa. Tiesin etten saisi mennä mutta oli niin kova nälkä että päätin varovasti avata oven lukon saksilla (oli sellainen oli että ulkopuolelta sai tylpällä, litteällä työkalulla auki) ja kurkistaa että vieläkö he nukkuvat.

Äiti yleensä suuttui kamalasti jos hänet herätti joten ajattelin vain kurkistaa tai kysyä kuiskaten lupaa välipalaan.

Kun avasin oven pimeään huoneeseen, isäpuoli kömpi peiton alla äidin päältä pois ja äiti karjui suunnattoman vihaisena "NYT HETI ULOS; ET IKINÄ ENÄÄ AVAA OVEA JOS SE ON LUKOSSA!!! PAINU ULOS, ULOS!!!"-ei selityksiä, ovi laitettiin takaisin lukkoon ja menin alakertaan hämilläni ja häpeissäni.

Tiesin kyllä sitten mitä he olivat olleet tekemässä mutten uskaltanut ottaa mitään tuosta puheeksi.

Iltapalakin jäi väliin kun en uskaltanut tehdä enää mitään.Äiti tuli alakertaan vasta myöhään illalla ja oli kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Yhdessä asunnossamme oma huoneeni oli vanhempieni huoneen vieressä ja seinä liian ohut. Oli tuskallista yrittää nukkua kun kuuli väkisinkin.Älkää please altistako lapsianne seksitouhuihin millään tavalla! Älkää edes puhuko siitä keskenänne!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat