Onko normaalia taaperoperheen elämää, että vanhemmat koko ajan kipeänä?

Vierailija

Lapsi on päiväkodissa, mutta ei itse mitenkään kovin usein edes flunssassa, ja korvatulehduksiakin max 2 per vuosi. Me aikuiset sitä vastoin ollaan jatkuvasti kanttuvei. Imusolmukkeet turpoilee, kurkku kipuilee, yskää, nuhaa, välillä kuumetta, nileutelehdiusta, keuhkoputkentulehdusta jne. Sisäilmaongelmiakaan ei enää pitäisi olla kun muutettiin puoli vuotta sitten pois asunnosta jossa kieltämättä oli jotain homeongelmaa. Voiko tämä jatkuva sairastelu olla yhä niitä peruja, onko tämä normaalia kun lapsi kantaa pöpöt päiväkodista meille, vai pitäisikö alkaa huolestua/hakea jostain apua?

Kommentit (6)

Lainaus:

2- ja 4-vuotiaat lapset pk:ssa.Molemmilla vanhemmilla vaativa työ ja työmotivaatio hukassa. Uskon, että jatkuva stressi myös heikentää vastustuskykyämme.
Työn ja perheen yhteensovittaminen ja jatkuva kiire aiheuttavat stressiä. Myös univelka laskee vastustukykyä.

yhdistettynä lapsen jatkuvaan sairasteluun (meillä sairasti siis myös lapsikin) oli aika kuluttava yhdistelmä.Kokeilkaa maitohappobakteereita, tarkkaa käsihygieniaa sekä riittäviä yöunia, jos ne auttaisivat.

Ei tuo nyt sillä lailla normaalia arkea ole, että tuo olisi ihan peruskuvio, mutta jos kierre tulee sitä voi olla vaikea saada poikki. Ehkä lapsi tosiaan kantaa teille kaikki pöpöt, vastustuskykynne on heikko jatkuvien sairastelujen takia ja kierre on valmis. Meillä oltiin koko perhe yhtä lasta lukuun ottamatta ekan kokonaisen vuoden kipeinä kun lapset aloittivat pk:n. Olin jo varma, että meillä on vähintään hometta tai jotain, mutta niin se vaan sitten meni kuin menikin ohi.

2- ja 4-vuotiaat lapset pk:ssa.Molemmilla vanhemmilla vaativa työ ja työmotivaatio hukassa. Uskon, että jatkuva stressi myös heikentää vastustuskykyämme.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat