Vierailija

Mies lähti ystävien kanssa baariin... Minä itse olen kipeänä, flunssassa ja sain jäädä kotiin vauvan kanssa. Tosi kiva. Väsynyt ja kehno olo itsellä, nyt sitten vielä saa lapsen iltakitinät itsekseen täällä hoidella..

Ei edes KYSYNYT että sopisiko hänen lähteä, vaan oli heti valmis kun kaverit soitti. Voi jestas... Jos minä olisin vaan ilmoittanut että lähden nyt viihteelle viikko sitten kun mies itse oli kipeänä ja kuumeessa, ei varmaan olisi ukkoa paljon naurattanut.ÄRSYTTÄÄ NIIN PALJON!!!! Tasan ei mene meilläkään nämä jutut.Kiitos että sain purkaa ärsytyksen ja kiukun tänne.

Kommentit (4)

Ja kolmonen, Ilmeisesti miehet sitten vaan on ajattelemattomia jos teilläkin näin... Vähän lohduttaa, vaikka v-mäistä toki ettet harrastukseesi päässyt... Mutta kyllä se tästä taas...

Koitetaan jaksaa :)

vaikka tietää että minulla on koiran kanssa agilitytreenit aina lauantai-iltaisin. Ukko meni vielä ampumaan peuran joten ei vielä ole kotiin tullut ja tietenkin en päässyt sitten harrastukseeni... Vituttaa se meikäläistä myös, 2 kertaa jo jäänyt välistä oman lentsun takia, nyt kolmas ukon harrastuksen takia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat