Mukavia ja helpoja synttäreitä pojalle 7vee suunnittelemassa

Vierailija

Nyt tarvitsisin helppoja toteuttaa, hauskaa ja mukavaa tekemistä eskarilaisen synttäreille. Kaikki 5 kutsuttua ovat poikia ja samasta eskarista eli tuntevat toisensa.

Mitä tekemistä keksisin? En välttämätä haluaisi joukkuepelejä sillä tiedän jo 'joukkueet' ja niistä joku muu juhlija saatasi nöksähtää eikä meillä kotona mitään jalkapalloareenaa olekaan vaan ihan tavalliset tilat.

Tietysti annan poikani suunnitella omia juhliaan, mutta voisin hiukan johdatella häntä sopiville urille...

Vinkeistä kiittäen

Kommentit (2)

vaan karkkia sai leikkien kautta.

Ensin oli suklaan syöntikisa, eli pöydän ääressä ensimmäiselle annettiin pipo, kaulaliina, tumput, haarukka, veitsi ja suklaalevy. Seuraavalle annettiin arpanoppa. Kun kisa alkoi ensimmäinen puki varusteet ja alkoi leikata ja syödä suklaata haarukalla, kakkonen yritti taas heittää nopalla niin nopeasti kuin pystyi kutosta, kun kutonen tuli niin nopan heittäjä sai varusteet ja seuraava nopan jne. Todellisuudessa monikaan ei kerennyt suklaata saada, mutta hauskaa oli (kannattaa varata kaikille oma haarukka).Seuraavaksi oli myrkkykarkkia, eli yksi lapsi meni toiseen huoneeseen ja muut valitsivat pöydälle levitetyistä karkeista myrkkykarkin. Valittu tulee sitten nostamaan karkkeja yksi kerrallaan kunnes nostaa 'myrkkykarkin', silloin lapset huutavat myrkkykarkki!

Meillä oli valmiiksi nimetyt pussit, mihin nameja kerättiin, pöydällä oli n. 25 karkkia kerralla (myös paloja siitä suklaalevystä, mitä moni himoitsi) . Jos taas ei halua että karkkeja säästetään niin pöydälle voi laittaa vaikka 6 kpl kerralla.Lisäksi oli keilausta superpalloilla ja tyhjillä tölkeillä, voittaja sai ison pepe-lakun, muut pienet.Kotiin saivat sitten superpallot ja namit. (jos joku sai vähemmän kun muut, sujautin kourallisen nameja pussiin).Näissä kisoissa ei tarvitse loistaa voimalla, taidolla eikä älyllä, joten kaikilla oli hauskaa, palkinnotkin miellyttivät kaikkia:)

jokaisessa rastipaikassa lukee kenen vuoro johdattaa muita etsijöitä, näin jokainen saa olla vuorollaan "pääetsijä". Sankari johdattelee tietysti sitten viimeisen matkan aarten luokse.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat