Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miehet: häiritseekö naisen peräpukamat ?

Vierailija

Todennäköisesti fyyseisesti jos yrittää 2-luukulle, mutta tarkoitan lähinnä yököttääkö jos huomaat naisella peräpukamat esim. takaapäin tullessasi ?

Kommentit (13)

[quote]

ylimääräiset verenpurkaumat pois. Vaati kyllä sen 6 cm paksun, 5 cm ei auttanut vielä mitään. Muistaakseni pidin dildoa n. 2 tuntia päivässä takapuolessa, kuitenkin siten, että pukamat ovat näkymättömissä sisäpuolella.Aivan näin....

Mutta oikeasti, mullakin on jäänyt synnytyksestä tyhjät repaleet (pisin uloke n. 3 cm pitkä tyhjä pussukka) peräpukamista roikkumaan. Todella ärsyttävät jo ihan hygieniankin kannalta. Niitä ei vie dildot minnekään.Ja minullekin on lääkäri sanonut ettei niitä nykyisin poistella ? Pitäisköhän kysyä yksityiseltä puolelta.Mietitytti että mitä mieltä miehet oikeasti niistä ajattelee, joten kiitos vastauksista.

t. Ap

Dildo sisään ja pukamat tippuvat pois? Vai työntyvät takaisin sisään pysyvät siellä? No kyllä olen dildoa sinne itsekin josku laittanut ja ei ne ole häipyneet. Muita neuvoja?

mutta sama murehdituttaa. Onhan ne jotenkin tosi kamalat ja synnytyksessä tulleet. Lääkäri sanoi että ei niitä leikata pois nykyisin. Joten miten ne nyt sitten muka hoidetaan pois?

Olipa nätisti sanottu.

Sitten vaan ukon rahoilla yksityiselle niks, naks.TAI... tiedät olla antamatta miehelle muutamaan kuukauteen. Oppii tykkäämään palleroistasi.

ylimääräiset verenpurkaumat pois. Vaati kyllä sen 6 cm paksun, 5 cm ei auttanut vielä mitään. Muistaakseni pidin dildoa n. 2 tuntia päivässä takapuolessa, kuitenkin siten, että pukamat ovat näkymättömissä sisäpuolella.Lainaus:

Dildo sisään ja pukamat tippuvat pois? Vai työntyvät takaisin sisään pysyvät siellä? No kyllä olen dildoa sinne itsekin josku laittanut ja ei ne ole häipyneet. Muita neuvoja?

ne häiritse fyysisestikään anaaliseksissä, siis jos ovat sellaset synnytyksestä jääneet muistot. Tietysti akuutimmat pukamat on naisella varmasti kipeät, silloin ei sormipelejäkään.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat