Nyt pikaista apua poika-lasten äideiltä! Vuotoa pippelistä

Vierailija

Mentiin äsken iltapesuille ja poika 3v sanoi että pissaa on tullut pöksyihin. Pöksyissä oli hieman kellertävää vuotoa ja sitä myös tulee pippelistä. Siis samasta paikasta kuin pissa tulee niin sieltä tulee hieman kellertävää "räkää" (kuten poikani asian ilmaisi). Pippeli ei mielstäni ole punainen tai turvonnut eikä vuoto haise. Mistä ihmeestä on kyse??? Ei kirvelyä myöskään, ainakaan ei valita.

Kommentit (7)

Kannattaa käyttää lääkärissä. Meillä esikoisella oli muutaman kerran just noin 3v tulehdus ja silmätippoja lääkäri määräsi siihen laitettavaksi ja kylvyssä istumista. Parissa päivässä aina parani. Meillä kyllä oli ihokin punakka ja kirveli pissatessa.

Käytimme häntä juuri tänään lääkärissä korvien takia, mutta emme vielä aloittaneet kuuria, sillä tilanne ei vielä korvien suhteen paha.

t. ap

esinahan tulehdus, hän kolautti pippelin leikeissä ja valitteli kipua, tarkistin sitten ettei mitään jälkiä pippeliin tullut ja hieman kun koski pippeliin sieltä turskahtikin kellertävää möhnää.. eli se ei tule sieltä mistä pissa vaan esinahan alta... tulehtunut oli ja silmätipoilla tosiaan hoidettiin..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat