Nyt juutalaiset tekee sitä, mistä joutuivat kärsimään toisessa maailmansodassa.

Vierailija

Tulee mieleen, että oliko sittenkin Hitler oikeassa...

Sivut

Kommentit (68)

Lainaus:

Palestiinalaisten ja muslimien ainoa päämäärä on tappaa kaikki juutalaiset.Mutta Jumala suojelee omaa kansaansa, kuten on suojellut tähänkin asti.Israelin olemassaolo on ihme.Se, joka siunaa Israelin, sen Jumala siunaa. Se, joka kiroaa Israelin,sen Jumalakin kiroaa.
Muslimien tulee kunnioittaa kirjojen kansoja, joita ovat juutalaiset ja kristityt. Se on Israel joka tekee väärin.

sodassa ensimmäinren uhri on totuus. Kumpikin osapuoli muuntelee totuutta ja mustamaalaa propagandamielessä toisen tekoja. Varmaa on, että siviilit kärsivät eniten. Varmaa on, että palestiinalaisten olosuhteet ovat paikoin aivan kamottavat. Itse en saa unta kun ajattelen sitä. Ja varmaa on myös, että palestiinalaispuolet osaavat mediasodankäynnin eivätkä ole vain rassukoita uhreja, joita isompi paha riepottelee.Niiden, jotka kirjoittavat noita Hitler-vertauksia soisin miettivän vakavasti omia sanojaan ja motiivejaan. Ensinnäkin ne vain vahvistavat Israelin aseistumista hampaisiin asti, koska ne ovat jatkuva todiste siitä, että juutalaisvihaa esiintyy ja ainoa ratkaisu on juutalaisvaltio, jonka puolustamisessa ei jätetä mitään sattuman varaan.Hitlerillä kumppaneineen oli kammottava määrä muitakin joukkotuhon uhreja, ne rikokset ihmiskuntaa vastaan ovat aivan omassa mittakaavassaan ja syö vain järkiperäistä kritiikkiä Israelin voimakeinoja kohtaan verrata mitään nyt tapahtuvaa kaasukamioihin, kuolemanleireihin, vainoihin ja puhdistuksiin, joita Euroopassa toteutettiin reilu 60 vuotta sitten.

että palestiinalaisilta on tuosta vaan otettu ja varastettu heidän maansa, jossa he olivat suosisatojen ajan asuneet, he joutuivat jättämään talonsa, viljelyksensä, kaiken. Onhan ihmisillä oikeus omaa maataan puolustaa.

Mitä jos kansainvälisesti nyt tehtäisiin joku sopimus että Suomi kuuluu Ruotsille ja ruotsalaisilla on oikeus tulla ja asuttaa suomalaisten kodit, ja suomalaisten lähdettävä. Eikö kukaan täällä taistelisi vastaan?Terrorismia siellä on molemmin puolin ja se ei ole hyväksyttävää, keneltäkään.Ja näiltä kristityiltä hihhuleilta kysyisin, eikö teille merkitse mitään se että palestiinalaisista monet ovat kristittyjä, teidän uskonveljiänne?

Iso-Britannialle kuulunut Palestiinan mandaatti jaettiin kansainvälisellä päätöksellä kahteen osaan, juutalaisvaltioon (Israel) ja arabivaltioon (Jordania). Jordania sai mandaatin alueelle yli 90% ja juutalaiset sai 10%.Mutta kun tämä jako ei arabeille kelvannut, vaan Israelin itsenäisyysjulistusta seuranneena päivänä hyökkäsivät Israeliin.Pieni Israel kuitenkin voitti sodan ja Israel on saanut olla olemassa tähän asti, koska Israel on Jumalan kansa.

Palestiinalaisten ja muslimien ainoa päämäärä on tappaa kaikki juutalaiset.Mutta Jumala suojelee omaa kansaansa, kuten on suojellut tähänkin asti.Israelin olemassaolo on ihme.Se, joka siunaa Israelin, sen Jumala siunaa. Se, joka kiroaa Israelin,sen Jumalakin kiroaa.

Nehän on kaiken pahan alku ja juuri. Ymmärrän kyllä että hitler teki väärin heitä kohtaan, mutta ei heilläkään ole oikeutta tuhota muiden kansojen maita ja koteja. Eräs ystäväni oli rauhanturvaajana ja sanoi että media vääristää täällä päässä nämä asiat, vasta siellä paikan päällä näki millaisia juutalaiset on. Mutta ehkä se johtuu hitleristä.

kun se "köyhyys" on ihan palestiinalaisjohdon omaa aikaansaannosta ja tarkoituksella ylläpidettyä:EU ja muut länsimaat kylvivät Arafatille ja palestiinalaisalueille miljardeja, mutta kun ne rahat on käytetty aseisiin , terrorijohtajien luksuselämään ja terrorijärjestöjen ylläpitämiseen, joita palestiinalaisalueilla mahtuu 13 tusinaan.Arafatin vaimokin on joku miljonääri, joka elelee Pariisissa. Arvatkaapa vain mistäpä tämän luksusrouvan miljoonat oikein tulivat.Miksi arabit eivät auta näitä muslimiveljiään, jotenkin surkuhupaisaa puhua, että palestiinalaiset on eristetty pienelle maakaistaleelle, kun siinä on isot arabivaltiot vieressä, joille ei olisi mikään ongelma auttaa, mutta kun ei ole halua auttaa.Se on Israel, joka on pienellä maakaistaleella (Uudenmaan läänin kokoinen alue) ja puolustaa olemassaoloaan, kun ympäröivät muslimivaltiot haluavat tuhota Israelin. Iranin presidentti suunnittelee tuhoavansa Israelin ydinaseella.Kuvitelkaa itse miltä tuntuu elää, kun kymmenittäin raketteja sataa päivittäin ja aina saa pelätä, milloin se osuu omalle kohdalle.Mikä oikeus näillä terroristeilla on ampua tuhansia raketteja Israelin puolelle?

Suurta tuhoa saa aikaan, kun sellainen iso raketti osuu taloon. Ja terroristit on ampuneet näitä raketteja Israeliin tuhansia. Useita on jo kuollut.Olisiko teistä kivaa, jos vaikka tuolta Venäjän puolelta ammuttaisiin koko ajan ohjuksia Itä-rajan kaupunkeihin.Eikö muka Israelilla ole oikeus puolustautua, kun sitä vastaan hyökätään?

Lainaus:

ihan kivellä päähän! Kyllä on juutalaisilla kovat otteet! Varsinaisia Hitlereitä koko jengi tuon esimerkin perusteella.Mikä niitä palestiinalaisia muuten vaivaa, että eivät tajua miten hyviä ehtoja niille on tarjottu? Ihan kuin olisivat älyllisestikin vähän vajaita.
Maa oli ja kuului palestiinalaisille, ennen kuin länsimaat päättivat "antaa" nämä maat juutalaisille korvauksena Hitlerin teoista... Miksi ihmeessä palestiinalaisten (joissa on myös KRISTITTYJÄ) pitäisi luopua OMASTA maastaan???

täältäkään. Tai ainakin israelilaisille heruu sitä sympatiaa paljon enemmän. Ja jos nyt Hitleriin verrataan, niin Israelilla on vielä pitkä matka siihen että ovat tappaneet 6 miljoonaa palestiinalaista. Lisäksi juutalaiset saavat bonarit siitä, että tunnen monta tosi ihanaa juutalaista kun taas tuttavapiiriin ei ole sattunut yhtään lähellekään yhtä miellyttävää arabia. Näin se toimii tämä kv-politiikka ;-)

ruoka-, lääke ja muut resurssit, joiden toimitukset palestiinalaisalueille juutalaiset ovat estäneet.

Israel ei ole enää Jumalan kansa, koska he hylkäsivät Jumalan tarjoaman toisen liiton murhaamalla Jeesuksen.Lainaus:

Pieni Israel kuitenkin voitti sodan ja Israel on saanut olla olemassa tähän asti, koska Israel on Jumalan kansa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat