Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mistä saisin selville, saanko laittaa jotain myrkkyä pihaani laillisesti?

Vierailija

Olen kyllästynyt siihen, että omassa pihassa on talon edessä koirankakkaa. Meillä tai ystävillä ei ole koiraa.

Kommentit (12)

tuskin juu kenenkään koiraa kuitenkaan myrkyttäisin, taisin hiukan liioitella kun tulin roskia viemästä ja olin juuri astunut pimeässä koirankakkaan ulko-ovellani ja se levisi kivasti sitten eteisen matolle. Meillä on kyllä ihan aita tässä tontin ympärillä, mutta jonkun mielestä on kuitenkin sopivaa silloin tällöin antaa koiransa kakkia toisen pihaan. Sama vaiva muillakin tässä lähistöllä. ap

Lainaus:


Estä koirien pääsy pihalle porteilla, jotka pidetään kiinni.
katsoa mitä koira tekee. Ei toisten pihalle niitä saa päästää ollenkaan.

Eikä mikään laki kiellä täyttelemästä suklaapatukoita sillä ja sen jälkeen heittelelmällä pihamaa täyteen niitä.....Jos joku idiootti tuo rakkinasa teidän pihaan paksantamaan ja syömään sun "rotille" tarkoitetuja herkkuja niin minkäs sä sille voit ;)

Minkäs sille voi jos joku on niin tyhmä että päästää rakkisa toisten yksityisalueelle ja vielä syömään rotille tarkoitettua myrkkyä....

Myrkky ei saa aiheuttaa vaaraa ihmisille tai lemmikkieläimille. Eli jos olet pihallesi nakellut myrkkyä niin olet vastuussa siitä minkä suuhun se joutuu.

Toiseksi rotanmyrkkyä tarvitaan jo isoja määriä kellistämään koiran.Mitä jos ap yrittäisi jotain sivistynyttä ratkaisua.

Laita enemmin vaikka sievä aita, eipä tarvi maksella korvauksia kalliiden rotukoirien myrkyttämisestä. Ymmärrrän kyllä vihastuksesi, ei ole kiva siivota pihaansa tai kenkiään toisen koiranpaskoista. Kyllä koiranomistajien pitäisi vähän katsoa mihin koiransa paskattaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat