YLLÄPITO! Täällä riehuu joku pedofiili ja seksihullu mies.

Vierailija

Tässä muutama linkki ylläpidolle jos ette vielä ole havahtuneet.

Voinette poistaa kirjoitukset.mies pani minua takaapäin,ja lapsi katsoi vierestä!! -

Sivut

Kommentit (26)

eikö mammat kestä seksistä puhuttavan. okei ymmärrän ettei todellakaan hyväksytä sitä että jotku panaa lapsen katsellessa viereesä mutta miksi nuo kaksi muuta ketjua pitäisi olla kiellettyjä??

eikös seksi ole ihan normaali asia josta voi äiditki puhua, ei vain seksihullut miehet.

sen ketjun aloitukseni EI TOSIAANKAAN KUULU SEKSIPALSTALLE,SAATANA!!nimenomaan ei sitä!!!!!! en hakenut jutussani mitään pedofiili-isää,vaan enemmänkin tähän NARSISMIIN pureutuvaa!!!vittuvittuvittu teidän kanssa.. vai vielä seksipuolelle.. huhhuh!-sen ketjun ap

keksii ilmoittaa tuo lapsen nähden paneskelu ketju poliisille? :Dkyllä tuon äidin olis pitäny tajuta iteki vahti ettei lapsi herää, ihan samalla tavalla oli lapsestaan vastuussa. lapsi tulee muistamaan tuon aikuisenakin ja tietää isän huomanneen lapsen olevan hereillä eli tietää isän nauttineen siitä että lapsi katseli. jos tuo äiti ei nyt asiaa hoida kunnolla voi lapsell jäädä pahatkin traumat

seks.osastolle?

Tämä aihe vapaa kerää selvästi ns. ulkopuolisia seksihulluja ja pdof.

Nämä keskustelut ovat olleet alle riman ja kuuluvat alan lehtien juttuihin.

Ainakaan niitä ei pitäisi päästää avoimelle palstalle, joka selvästi kerää

seks.hulluja ja sairaita tyyppejä.Tätä rataa jos homma jatkuu niin palsta on kohta täynnä puutteessa olevia peräkammarin miehiä ja mikä pahempaa niin naapurin kravattimiehiä haaveilemassa ties mistä. Tämä palsta ei kuulu heidän fantasioidensa toteuttamiseen.

Jotkut teinit vielä, onnettomat, vastailevat niihin fantasiakysymyksiin.ap

perheessä ei paljon taideta seksiä harrastaa jos tavallista aikuisten välistä seksiä ja seksifantasioita pitää jotenkin sairaina.mun mielestä on mukava puhua seksistä. mutta meillä sitä tehdäänkin, ei ole tabu meidän perheessä.

et todellakaan kuulu tälle palstalle. Kiroilu ei ole mielestäni mukavaa katseltavaa. Että miten olisi joku irc-galleria tai joku nuorten suosima paikka, jossa varmaan muutkin kiroilee.

se oli minun aloitukseni,ja ihan tosi!EIKÖ TÄÄLLÄ JUMALAUTA SAA MISTÄÄN AROISTA ASIOISTA PUHUA,ILMAN,ETTÄ ALETAAN VOUHOTTAA PEDOFIILIASTA???????

T: sen ketjun ap

Mistä tiedät että kyseessä on MIES?Vai onko niin että se onkin sun ukkos joka täällä kirjoittelee?Ai niin, enhän mä muistanut: eihan naisilla koskaan seksi käy edes mielessä. Yritetään vaan kestää ne pakolliset aviovelvollisuudet...

Eikö joku nainenkin voisi olla seksihullu?Ja pedofiliaa.. ei kyllä löydy vaikka tikulla kaivaisi. Narsistin käytöstä kyllä, pedofiili ei.

(harrastiko yksin seksiä tms ja suuseksi-keskustelu, missä ketjun ap oli raskaana) Luin molemmat ja kertoivat siis ihan miehen ja naisen seksielämästä. Toki niitten ketjujen ap:t voisivat laittaa ne seksi-osioon.Tuo ketju, missä 3,5 v. lapsi näki panemisen, kun sen ketjun ap seurusteli narsistimiehen kanssa, niin se oli todella surullinen ja ap:n olisi pitänyt tajuta, että lapsi näkee. Pääasia, että ap ei enää seurustele sen miehen kanssa.

Muistakaa siis, että seksikin kuuluu ihan äitienkin elämään(kunhan se seksi tapahtuu lapsilta piilossa) ja siitä saa puhua, mutta aloitukset seksi-osioon ja jos on joku epäilyttävämpi ketju, niin ylläpidolle viestiä.

Sivut

Thread has been locked.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat