Paljonko näitä kotisynnytyksen takia kuolleita vauvoja onkaan, tässä taas yksi:

Vierailija

Samassa ketjussa, jossa Marimma itsepintaisesti suunnittelee kotisynnytystään (piittaamatta varoituksista, joita hän saa) nimimerkki Rasberry kertoo:http://www.cosmopolitan.fi/keskustelut/synnytystapa-t9815-15.html"Meillä kertoi just yksi Tehyn miesesittelijä tapauksen viiden vuoden takaa. Hän oli just valmistunut ensihoitajaksi ja oli kolmatta päivää duunissa, kun tuli hälytys elottomasta ihmisestä. Paikalle mentyään selvisi että kyseessä oli ollut kotisynnytys ja vastasyntynyt vauva. Oli ollut täysin eloton heidän sinne mennessään: yrittivät elvyttää ja kiidättivät sairaalaan. No, vauva todettiin heti sairaalassa kuolleeksi. Napanuora oli kuristanut vauvan synnytyksessä, eikä sitä oltu ponnistusvaiheessa tiedetty.

No, seuraavalla viikolle kyseinen ensihoitaja sai soiton vauvan vanhemmilta, jotka vetivät hänet oikeuteen heidän lapsensa tappamisesta.

Ei kuulemma ollut mitenkään mieltä kohottavan ensimmäiset työvuorot Rolling Eyes(eivät kuitenkaan joutuneet oikeuteen, koska molemmat ensihoitajat olivat merkanneet vauvan elottomaksi jo paikalle päästyään.)"Vauva kuoli tässäkin tapauksessa vain ja ainoastaan synnyttäjän itsekkyyden ja typeryyden takia, kun haluttiin kotisynnytys hinnalla millä hyvänsä ja kehtasivat vielä syyttää ensihoitajia.Marimmallekin lienee mahdoton asia ymmärtää, että kun kerran oli ponnistamatta 1,5 tuntia siellä vessan lattialla ja lapsella oli syntyessään napanuora kaulan ympärillä, on enemmän kuin todennäköistä, että lapsi kuoli nimenomaan kotisynnytyksen takia, kuristumalla synnytyskanavaan.Pitäisi laatia laki, joka kertakaikkiaan kieltäisi ensisynnyttäjiä synnyttämästä suunnitellusti kotona.

Kommentit (0)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat