Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

meidän 5v tytöllä kihomatoja, just huomasin, koko perhe joutuu kuurille.. meillä myös 4kk vauva, voi että sentään. hänellekin kuulemma täytyy antaa lääkettä, mutta tarttee tilata ensin lääkärin, nyt soitin päivystykseen vaan ja kysyin neuvoa.. täytyy aamulla tai ma sit soittaa, kun su on pyhä..kaikki kokemukset/vinkit tervetulleita

Kommentit (3)

Ainut asia miksi ymmärrän lääkäriin menon on, että en tiedä alaikärajaa lääkkeelle (4kk pikkuinen)! Mutta muille, ja tod.näk. myös vauvalle, HETI huomenna haet PYRVIN kuurin. Otatte kaikki ohjeen mukaisen annoksen. Maanantaina siivoat kaikkien sängyt. Petivaatteet pesuun, tuuletus ja imurointi. Imuroit kodin, pyyhit kostealla makuuhuoneen pinnat, myös sängyt ja lattian. Peset WC:n ja pesuhuoneen. Pyyhit ovenkahvat ja valokatkaisijat. Huomio myös lelut esim. makuuhuoneessa olevat pehmolelut. 10 vrk:n päästä uusinta; lääkkeet ja siivous. Tämän väliajan vaihdat käsi- ja kylpypyyhkeet päivittäin ja tietenkin alusvaatteet. Ei yövieraita eikä yökyläilyjä. NÄIN ME PÄÄSIMME KERRALLA EROON TOUKOKUUSSA 2005!

Kun Pyrvin-nimistä lääkettähän saa ilman reseptiä apteekista. Meillä oli vuosi sitten keväällä kihomatoja, tätä lääkettä syötiin ja seuraavana päivänä tehtiin perusteellinen siivous ja vaihdettiin lakanat, yöpuvut ja pyyhkeet ja sen jälkeen hinkattiin käsiä joka välissä. Tosi inhottava vaiva, jaksamisia siivousprojektiin!P.S. Jos Pyrvin ei auta (meillä ei tehonnut), saa lääkäriltä reseptilääkkeet, jotka tappavat madot varmasti.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat