Vierailija

Minun miehen sisko sai kakoset ja nyt on äärettömästi ruvennut harmittamaan kun vain niiden kaksoset on "jotain" ja meidän vauva ei enää ole mitään...

Aina vain ihannoidaan kaksosia ja puhutaan heistä ja heidän ongelmistaan, kun meidän perhe jää huomioimatta. Tämä on tosissaan väärin.

Ymmärrän toki että on jännittävää kun on kaksoset talossa, mutta on mielestäni väärin jos tämä jatkuu koko loppuelämän.

Kommentit (14)

kaikilla ole tarve nähdessä kertoa kauheuksia. Vaan hieman kierrellen kaarrellen. Vain jos oikeasti on joku sairaalassa niin tottakai sanotaan. Mutta miksi jokaisesta tuhinasta ja kakasta pitää joku juttu vääntää?Eli olet vain saanut kuvan kun eivät ole valitelleet yhtä paljon kuin sinä. Ja tosissaan hommaa muutakin tekemistä kuin miehesi suku. Omasi?? Varmasti ymmärtävät sinua. Tai vaikka harrastus tai jokin vauvakerho?

Kaksosten hoitaminen on rankkaa, jo kaksosraskauskin on riskiraskaus. Kaksosten äidit valittelevat, että miksi heitä säälitään, osa taas valittelee sitä, että ei saa tarpeeksi huomiota. Useimmat ihmiset eivät kaksosia halua. Kaksosiin tietysti yritetään suhtautua positiivisesti, siis kaksosten vanhemmuuteen, koska mitäpä muutakaan voitaisiin tehdä. Tsemppiä kaikille äideille, jokaisella on varmasti tarpeeksi tehtävää omassa lapsessaan tai lapsissaan.

ja sanon tämän vaikka oma yksöslapseni (keskonen) on ollut erittäin huono nukkuja koko ikänsä ja sairastellut ihan riittävästi. Siten ymmärrän, että kaksoset saavat huomiota.Ymmärrän kyllä senkin, että tuntuu kurjalta ja epäoikeudenmukaiselta, kun omaa lasta ja omaa äitiyttä ei tunnuta arvostettavan yhtä paljon kuin jonkun toisen vastaavaa. On olemassa hyvin epäkypsiä ja ajattelemattomia isovanhempia, joten otan osaa, jos olet sellaiset saanut osaksesi. Jokaisen lapsi on oma persoonansa ja arvokas ja ihana, eikä kukaan lapsista saisi jäädä muiden varjoon. Ja kyllä kaikki äidit tarvitsevat tukea ja arvostusta osakseen.

samanlaista olisi vaikka olisi saanut vain yhden ja sinä ne kaksoset.Meillä nimittäin on toisinpäin, meillä on kaksoset ja miehen siskolla pari "yksöstä". Ne miehen siskon lapset on jotakin aivan mahtavaa ja meidän lapset ei mitään.

Esim. Tämän siskon lapsella oli rota-virus, koko maailma pysähtyi siinä vaiheessa. Meidän kaksoset sairasti yhtäaikaa alle 1v ja toinen joutui sairaalaan eipä siihen reagoitu mitenkään, anoppi ei tullut edes avuksi että olisin päässyt sairaalaan toisen lapsen seuraksi.

vai onko tää nyt vain mustasukkaisuutta?Jos puhut anopista niin on aika tavallista, että hänen on helpompi hössöttää oman tyttärensä vauvasta ja äitiydestä kuin miniänsä vastaavasta.

Lainaus:

että teillä on yksi vauva kerrallaan.


Niin miksi??Kyllähän noilla näyttää niin helpolta tuo koko vauvojen touhu, että tuntuu että itsellä on ollut rankempaa.. meillä vauva on aina nukkunut huonommin, syönyt huonommin kuin nämä kaksoset. Joten tuntuu että että heillä on kaikki ns. helpomaa kuin saivat kaksi kerralla, ikää heillä toki on vasta 9kk.

Eikä ole anopista kiinni, vaan kaikki ihannoi, siis koko suku!?!? käsittämätöntä ja siis meidän vauvoilla on ikäeroa vain 1,5kk, joten kyllä harmittaa ja toki myönnän että olen kade, kun harmittaa itseni ja vauvan puolesta, jos tuo toiminta jatkuu koko loppuelämän ja kyseessä on vielä tytöt niin niitä ihastellaan ja kummastellaan millaisen ihmeen nuo ovat saaneet aikaiseksi että vain he ovat jotain "yli" ihmisiä, kun ovat ihan luomusti nämä saaneet...ja meille on vain vihjailtu että niin monta lasta saa kun pysyy hoitamaan, annetaan ymmärtää että olemme huonompia vanhempiakin..

... kun et ole huomion keskipisteenä. Mieti, miten paljon täällä valitellaan anopeista ja muista sukulaisista, jotka tunkevat nokkansa vauvanhoitoon.

Onhan se kai jännää seurata onko ne samanlaisia vai onko niissä eroja.. ARGH, Mua on koko ikäni (tai siitä asti kun jotain tajusin) ärsyttänyt olla kaksonen, kun aina oli vaan just se kaksonen. Kylän ilmiö. Lehdessäkin taisi olla juttu "kaksoset meni kouluun."

Edelleen jos joku tuntemattomampi minua tai siskoani kuvailee, ilmaus on "toinen kaksosista". Jee. Tosi siistiä huomiota.Ole onnellinen että oma lapsesi saa VAIN yksilöllistä huomiota sen minkä saa, suurin osa kaksosten ihailusta on sitä kaksosuuden ihailua, mikä on loppujenlopuksi todella halventavaa jotenkin... Vai oletko ajatellut huomioidaanko noita lapsia YKSILÖINÄ jotenkin enemmän....eikös olekin lähinnä kaksosuuden ihailua eikä itse lapsien..?Nimim. kuullut miljoona kertaa liikaa "ne on kuin kaksi marjaa.."

saa eniten huomiota. Vauva aika on todella lyhyt. Tottakai kaksoset hurmaa kun on kaksi vauvaa. Mutta nyt olet mustis. Käsittele tunteesi.Vuoden päästä ymmärrät jo mitä ajamme takaa.

Ole tosiaan iloinen siitä, että anoppi ei ole koko ajan kimpussasi, ja että sinulla on vain yksi vauva hoidettavanasi. Oikeasti, sinulla on hyvä tilanne, nauti siitä!Olet vain vähän huomionkipeä. Voisitko saada haluamaasi huomiota/seuraa muualta kuin miehesi suvun parista? Entä, jos hankkisit uusia ystäviä tms.?Varo, ettet jämähdä yksin kotiin miettimään asioitasi ja sitä, mitä anoppi ja muut miehesi sukulaiset puuhailevat, sanovat tai ajattelevat.

Tottahan jokainen ansaitsisi huomiota ja arvostusta, ja olisi ihanaa, jos kaikilla olisi ymmärtäväinen, viisa ja fiksu anoppi. Useimmilla ei kuitenkaan ole, ja useimmat äidit tuntuvat huomioivan tyttäriään enemmän kuin anoppejaan.Kyllä minusta silti kannattaa keskittyä rakentamaan omaa elämää kuin miettimään sitä, mitä muut miettivät itsestä ja omasta lapsesta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat