Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

-

Kommentit (10)

olen kärsinyt tästä ongelmasta koko ikäni murroiästä lähtien, joten ei naurata teidän irvailijoiden jutut.sisäreisillä ja nivusissa sormenpään kokoiset rasvanäpyt, finnit. myös takapuoli aina näppylöillä.miten tätä ongelmaa hoidetaan?t. aknepylly

vähintään yhtä ainakin Diane Novaa (aknesi on luultavasti hormonaalinen), vähintään yhtä tetrasykliiniryhmän antibioottia, paikallishoitoja kattavasti tarpeeksi pitkän ajan ja Roaccutania?No, sitten ei voi mitään.

Sokeri kannattaa jättää ruokavaliossa niin vähiin kuin mahdollista, samoin muut tyhjät hiilihydraatit (kaikki valkoisista jauhoista leivotut jutut, pasta jne).Juomaksi vettä (runsaasti). Maito vähiin. Kahvi vähiin.

Tupakointi kannattaa lopettaa.

Enemmän kasviksia, vähemmän lihaa.Hivenaineita ja vitamiineja:

omegat

magnesium-kalkki-sinkki

d- ja c-vitamiini

spirulina, jos löydät jostainAlusvaatteiksi ainoastaan puuvillaa (tai muita luonnonkuituja), ei ikinä, koskaan, milloinkaan mitään keinokuituja. Ilmakylvyt öisin, ei pöksyjä sänkyyn. Vaihda riittävän usein, pese ilman huuhteluainetta.Ei kertakäyttösiteitä.Alapesu happamalla pesuaineella.Ruokavalio oli aivan ratkaiseva oman akneongelmani ratkaisussa. Olen sittemmin lukenut, että sokerinen ruokavalio saattaa aiheuttaa oikeastaan jatkuvan matalan tulehdustilan elimistössä, sekä lisätä hiivankasvua.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat