Asunto ollut yli 2v myynnissä ja olen sitä haikaillut.

Vierailija

Varaa ei ole kuitenkaan lainaan kun perheen nettotulot on kuussa 2100e Tämän asunnon hinta on tippunut näiden kahden vuoden aikana 57000e. Voisikohan myyjälle ehdottaa asunnon vuokraamista ainakin siihen asti, että taloutemme kohentuu ja ehkä olisi joskus varaa ostaa se asunto?

Kommentit (7)

Ihmiset ostivat vuosikin sitten vaikka mitä latoja isolla rahalla asunnoikseen, että epäilisin kanssa onko jotain outoa ettei ole mennyt muka kaupaksi.Jos laittaisit vielä paikkakunnan ja hinnan niin selkiintyisi vähän.

Mahtaa olla melkoinen palatsi jos ei tuosta hinnan laskusta huolimatta ole mennyt kaupaksi tai sitten rakenteissa on jotain niin mätää ettei kaupat mene kuntoarviota pidemmälle.

sijainti hyvä, naapurit liian lähellä koska tontti on olematon ja tie menee ihan talon kyljestä. meitä ei haittaisi kun rivarissa asutaan nytkin ja ollaan totuttu elämään tiirailijoiden kanssa.

ap

haluaako joku vuokrata talonsa teille vai ei. Kysy ihmeessä niiltä - pahinta mitä voi tapahtua on että sanovat etteivät vuokraa. Ei sulla ole mitään hävittävää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat