Vierailija

Kun nainen on töidensä takia naatti?Asun Pispalassa

Savuton ja raitisNaiset - Olisiko teillä minulle käyttöä?

iloitkaamme@yahoo.se ( jos kiinnostaa)

Kommentit (9)

mikä pillupoliisien invaasio taas kun joku uskaltaa etsiä seuraa. Eikö tanttaraisilla riitä omassa elämässä jännitystä kun pitää tulla ruikuttamaan?

Toivottavasti ei muitakaan kiinnosta, varattu mikä varattu. Kai annat myös kumppanillesi täydet oikeudet käydä välillä vieraissa virkistäytymässä?

vierasta pimperoa mieli. Aivan tavallista miehillä.Ja tiedän 100 varmasti yhtä lailla ehkä puolen varattujen naisten tekisi mieli joskus rakastella vieraiden miesten kanssa. Mitäs tuota kenenkään on jeesustelemaan tai moralisoimaan mihinkään suuntaan.Toinen asia sitten tietysti on, että onko tämä se oikea palsta hakea rakastelukumppania; Ehkä on, ehkä ei.ukkobuddy@yahoo.co.uk on yksi osoite jos vaikka ensi viikonloppuna joku pääkaupunkiseudulla majaileva sattuisi elämäänsä vaihtelua tarvitsemaan; Pituutta ja kokoa miehessä riittää ainakin yhdellä tapaa ja keskikokoa toisella tapaa.

Eikös seuranhakuilmoituksiin hyvän maun mukaisesti ole tapana ollut laittaa hieman jotain muutakin tietoa itsestään kun että "toosaa tekis mieli". Tai eihän se mikään sääntö ole mutta yleinen käytäntö kylläkin. Seuranhakupalstat mun mielestä jossain muualla kun täällä, tosin wannabe pelimieshän "löytääkin" sellaisista paikoista joihin muut petoeläimet eivät ole kerenneet saaliille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat