Toiviomatkalaiset, hyväksyttekö Israelin sotatoimet vääräuskoisia vastaan?

Vierailija

.

Kommentit (14)

Israel perustettiin juutalaiset ostivat maata Turkkilaisilta ja Palestiinalaisilta. Ottomaanivaltakunnan luhistumisen jälkeen Israelin alueella ei ollut virallista valtiota tai mitään muutakaan maata. Kyseessä oli siis puhtaasti isännätön maaläntti.Israelilaiset eivät siis vieneet Palestiinalaisilta valtiota kun Palestiinalaisilla ei ole sellaista ennen Israelin perustamista ollut. Palestiinalla ei ole itsenäisyyttä tai valtiota ennen Israelia, joten miksi taistella sen puolesta.Argeologisten löytöjen perusteella Israelia ovat aiemmin asuttaneet juutalaiset. Ei siis musu-aluetta.

Israel on kyllä sallinut humanitaarisen avun palestiinaan ja palestiinalaisia loukkaantuneita hoidetaan jopa Israelilaisissa sairaaloissa. Sota on aina sotaa. Israelilla on oikeus taistella itsenäisyytensä puolesta. Palestiinalaisilla on ollut monta mahdollisuutta elää sovussa, mutta heille mikään ei riitä ennen kuin Israel on pyyhitty kokonaan kartalta.

Lainaus:

Argeologisten löytöjen perusteella Israelia ovat aiemmin asuttaneet juutalaiset. Ei siis musu-aluetta.
Jos argeologiaa pidetään ehdottoman omistusoikeuden takeena niin taitais mennä kansakunnat ihan uusille mannuille........

Toisen maailmansodan jälkimainingeissa v. 1948 tapahtui jotakin, jota kukaan ihminen ei olisi uskonut tapahtuvan vielä muutamaa vuotta aiemmin; Israelin juutalaisvaltio perustettiin uudelleen tuhansien vuosien hajotuksen (diasporan) jälkeen. Jumala toteutti armollisen lupauksensa ja Raamatun ennustus toteutui kirjaimellisesti. Ennustuksen toteuttajana ja Jumalan työrukkasena toimi YK, joka v.1948 antoi juutalaisille Israelin maan. Juutalaisia kohdanneesta suuresta inhimillisestä katastrofista alkoikin uusi vaihe kansan historiassa. Samalla alkoi juutalaisten paluumuutto Israeliin muiden kansojen keskuudesta, jossa juutalaiset ovat aina olleet epäsuosiossa tai jopa vihattuja. Suomen kautta entisestä Neuvostoliitosta on kulkenut paljon juutalaisia päämääränään Israel.Israelin synty ei kuitenkaan merkinnyt rauhan aikoja islamilaisuuden keskelle syntyneelle pienelle juutalaisvaltiolle. Arabimaat eivät hyväksyneet keskelleen pientä valtiota, joka uskoi eri Jumalaan ja jonka pyhässä kirjassa ilmoitetaan juutalaisten olevan Jumalan omaisuuskansa ja Israelin maan perillinen. Koraani ilmoittaa saman etuoikeuden kuuluvan muslimeille. Israelin juutalaisvaltio yritettiinkin välittömästi valloittaa ja juutalaiset hävittää. Puhkesi vuoden 1948 sota, joka päättyi kuitenkin juutalaisten voittoon, kuten kaikki sen jälkeisetkin Israelin juutalaisvaltion tuhoon tähdänneet arabimaiden aloittamat sodat. Israelin valtio on siis koko olemassaolonsa ajan ollut jatkuvan arabimaiden hyökkäysuhan pelossa. Siksi se on aseistanut itsensä päästä varpaisiin. Israelin maan omistusoikeuden lisäksi etenkin Jerusalemin kohtalo ja sen hallintakysymys on kaiken polttopisteessä. Juutalaisten pyhässä kaupungissa on tällä hetkellä muslimien moskeija, jonka läheisyydessä on juutalaisten pyhä paikka, itkumuuri, joka on viimeinen jäänne Herodeksen rakennuttamasta temppelistä. Jotkut juutalaiset ryhmät haluaisivat rakentaa temppelin moskeijan paikalle, joka on rakennettu juutalaisten vanhalle temppelialueelle. Huomattavaa tässä on se, että tämänkin ongelman Raamattu on ennustanut jo tuhansia vuosia sitten.Raamattu kertoo myös, että kaikkien maailman kansojen kohtalot ja vaiheet liittyvät Israeliin ja erityisesti Jerusalemiin. Siksi Raamattu kertoo että Israelin kansan vaiheet ja kohtalot ovat samalla kansojen historian "ajan kello", josta voidaan päätellä, mikä raamatullinen ajanjakso on meneillään. Raamattu ennustaa myös, että lopun aikoina Israel tulee lopulta kääntymään ja tunnustamaan Jeesuksen Messiaaksi ja Jeesus tulee saapumaan Jerusalemiin odotettuna Messiaana. Samalla kaikki tämä tulee aloittamaan uuden aikakauden, 1000-vuotisen rauhan valtakunnan. Kaikki tämä tapahtuu moninaisten kärsimysten jälkeen, josta Raamatun ilmestyskirja kertoo. Kaikkien kansojen kohtalot nivoutuvat tavalla tai toisella Lähi-itään ja Israeliin, eikä ainoastaan siellä olevien öljyrikkauksien vuoksi. Israelilla ja juutalaisilla on siis keskeinen merkitys myös muiden kansojen kohtalolle.

Onpa täällä tyhmää porukkaa.Todellakin suurin osa palestiinalaisista on muslimeita.

Muslimien tärkein päämäärä on saada koko Lähi-itä valtaansa ja siihen kuuluu Israelin tuhoaminen ja tietysti juutalaisten tuhoaminen.

palestiinalaisten oma maa. Aluetta ovat vuosituhansien aikana hallinneet niin juutalaiset, turkkilaiset kuin brititkin. Jo ennen toista maailmasotaa alueelle muutti yhä enemmän juutalaisia (heitä oli siellä kautta koko historian aina asunutkin). Israelin valtio syntyi, kun alueen arabiväestö hylkäsi ja juutalaiset hyväksyivät YK:n ehdotuksen alueen jaosta arabien ja juutalaisten kesken. Arabiosapuoli aloitti sodan, joka on oikestaan vielä samaa sotaa, jota vielä tänä päivänä käydään.Israel on varsin pieni maaläntti valtavien arabivaltioiden ympäröimänä ja esim. Jordania on itseasissa se " Palestiina", kun on itseasiassa ollut aiemmin osa vanhaa Palestiinan aluetta. Kun palestiinalaisilla on jo oma huomattavasti suurempi kotimaa, en ymmärrä miksi on pitänyt jäädä Israelin alueelle tappelemaan muutamasta pienestä arvottomasta maankaistaleesta.

Palestiinalaiset ovat arabeja, jotka elävät Palestiinassa tai joiden sukujuuret ovat peräisin alueelta. Palestiinalaisia on noin 9 395 000 (2001).Palestiinalaiset puhuvat etupäässä arabiaa ja valtaosa heistä on sunnimuslimeja. Kristittyjä on 3-6 %:n vähemmistö. Lisäksi pieni vähemmistö on druuseja.

(wikipedia)

hyvityksenä Hitlerin toimista, siellä OLI JO KANSA!!! Palestiinalaiset!Kuinkahan hyvin Suomalaiset hyväksyisi sen, jos vaikka Kiina päättäisi yht´äkkiä, että Tiibetiläiset saakin SUomen, ja lähettäisi ne tänne? Ja Tiibetiläiset tulisi ja olisi sitä mieltä, että painukaas vittuun, tää on meidän?

Lainaus:

Palestiinalaiset ovat arabeja, jotka elävät Palestiinassa tai joiden sukujuuret ovat peräisin alueelta. Palestiinalaisia on noin 9 395 000 (2001).
Kenties hän sekoitti Palestiinalaiset Libanonilaisiin, joista 40% on kristittyjä. Onhan Israel näidenkin kanssa kalistellut sapelia tasaisin väliajoin, jopa miehittänyt isoja alueita.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat