Oletteko OIKEASTI tyytyväisiä Ticketin laatuun (tänä vuonna)?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kulutuksenkestävyyteen? Millaisessa kunnossa yhden talven käytössä ollut haalari lähtee teiltä kiertoon? Ja nyt ei puhuta niistä seisoskelu-/kauppareissu-haalareina olleista vaan lapsen päivittäisistä työvaatteista, joilla kontataan, ryömitään, lasketaan hiekkamäessä, kaatuillaan asfaltilla, jne.. :)

Mietin vain, että ostaisinko ensi talveksi ne (kun kovasti mieli tekisi) vai pitäisinkö Minymot, jotka ainakin meidän vauhdissa ovat säilyneet naarmuttomina jo kolme kuukautta! :)

Sivut

Kommentit (20)

Lainaus:

Kulutuksenkestävyyteen? Millaisessa kunnossa yhden talven käytössä ollut haalari lähtee teiltä kiertoon?
Minymon haalarit ovat kyllä hinta-kestävyys-suhteeltaan hyviä.

Meille niitä ei ole tullut siksi että haarat roikkuu polvissa ja lahkeet on sitten liian lyhyet ja ovat tosi painiavia haalareita. Tai siis ainakin se yksi jota olen kokeillut. Siinä vähän negatiivista kantasitueksi:)

enkä missään nimessä odota haalarin kestävän karheutumattomana koko lumetonta talvea, mutta kyllä kai nyt edes muutamaa viikkoa voisi odottaa, hintaa kuitenkin tuplaten Minymoihin verrattuna? :)

Minymon pehmeämpi kangas ei kestä samaa kun mitä Ticket on meillä kestänyt, eli 4,5-vuotiaan asvaltilla _kirjaimellisesti_ konttaamista. Päiväkodin piha on ollut lumeton lähes koko tämän "talven" ja haalarilta on vaadittu kunnon kestävyyttä. Minymon polvet olisivat varmasti säpäleinä jos olisivat joutuneet samalle rasitukselle kun Ticket. Toinen HYVÄ haalari on Molon, siinäkään ei näy käyttö vielä.

Vai käytättekö siis vielä välikausihaalaria?

Mielestäni nuo Ticketit (baggiet) olivat ohentuneet viime vuotisesta (kuten myös Minymot) eli jatkossa varmaan menevät koko "talven" (eikä pelkästään parin viikon pakkaskautta), koska eivät ole enää lainkaan paksuja. Tarkoitukseni olisikin siis hankkia joko Minymot tai Ticketit, ei molempia.. :)

Muistaako kukaan sellaista tanskalaista haalarivertailua, jossa nuo molemmat merkit olivat edustettuna ja Minymo selvisi siitä paremmin pistein? Jos, niin voisiko joku linkittää sen tänne? :)

hetken aikaa Ticketin "kumipuku", mutta laitettiin se kiertoon pari käyttökerran jälkeen juuri siksi, että ne ranteiden ja nilkkojen resorit olivat valtavan tiukat (vaikka puku oli muuten reilun kokoinen tytölle) ja niistä jäi ikävät painaumat ihoon._Silti_ päädyin ostamaan keväällä sen hullujen päivien Ticketin puvun kun en voinut vastustaa niitä ihania värejä ja yllätys oli melkoinen kun tästä puvusta ei kyllä tullut mitään pahaa sanottavaa. Ohueasta ja notkeasta kankaasta (jossa ensin konttaajan ja sitten juuri kävelemään oppineen oli ihanan helppo liikkua) huolimatta puku kesti hienosti. Me käytettiin kyseistä pukua puoli vuotta melkein joka päivä ulkona remutessa ja puku on edelleen jalkalenkkejä lukuunottamatta uutta vastaavassa kunnossa. Ainoa mikä nyt harmittaa on se, että en valinnut oranssia tai vihreää pukua pinkin sijasta kun ei tuota pinkkiä viitsi oikein laittaa pian saapuvalle pikkuveljelle...Ticketin haalareja en ole (ainakaan vielä) ehtinyt kokeilla meillä kun esikoinen on vasta reilun vuoden ikäinen ja luulenkin että se ei ole meille ihan ykköshaalari kun nuo kapeamman malliset Reimatecitkin on hieman lököttäviä meidän siron tytön päällä.

Meidän lapsilla käytössä tämän vuoden malliston Minymon ja Ticketit haalarit.( pihaleikeissä) Ticket on kestänyt hyvin, Minymon puvut ovat jo naarmuilla ja karheumilla. Olen tosi pettynyt Minymonin laatuun! Odotin niiltä paljon enemmän kestävyyttä. Sorruin ostamaan, kun olivat niin kauniita.

Vaikka Ticketin kulutuksen kestävyys on hyvä, niin on puvussa miinustakin. Hihansuut ovat aika kireät , mitoitus hihoissa saisi olla pidempi, baggie malli liian telttamainen hoikalle lapselle. Lapsen itsensä mielestä Ticketin haalarit ovat kankeita päällä. Jos saa valita itse , niin pukee mielummin Minymon tai Reimatecin puvun päällensä.

kun pojalla oli kahden automatkan ajan uusi baggie reflex päällä ja yhden ainoan kerran ehti kaatua matkalla autolle, molemmissa polvissa oli selkeät karheumat.. :(

En voinut uskoa silmiäni, koska legendaarisesti (ja kauppiaiden mielestä) Ticketithän ovat toooodella kestäviä haalareita!

Onko muuten noissa kankaissa eroja? Onko Tyttönukke72, teidän Ticket Baggie vai Othello?

Niin, siis mitä et ymmärrä? 104 haalarissa siis on polvissa karheumaa siitä kerrasta kun poika kaatui. Vai oliko asiassa jotain muuta epäselvää? :)

eli kyllästyin viime talvena niin ala-arvoiseen laatuun.

Kahdesta haalarista hankasi saumateippi kankaat rikki, nämä lupasi maahantuoja korvata uusilla, tämän vuoden malleilla , mutta asia ei hoitunut ihan niinkuin piti ja loppujen lopuksi 8kk jälkeen sain haalareista rahat takaisin.

Kahdesta muusta haalarista taas ahajosi kosteussuoja haalarin sisäpuolelta (sain tanskasta lisätietoa ja tämä ilmeisesti on melko yleinen vika haalareissa, kun heti tiesivät missä on vika??)

Nämä kaikki neljä olivat Baggie Reflex mallisia.

Othellot olivat ainoat joista ei ollut mitään sanottavaa.Toissavuoden haalarit ja sitä vanhemmat taas olivat aivan uskomattoman hyvälaatuisia.

Meillä mennään nyt kolmatta talvea Ticketin haalarilla (joka talvi uusi haalari) ja olen ollut kovin tyytyväinen. Tosin tämänvuotisista en vielä tiedä, koska tällä hetkellä on käytössä viime vuonna ostettu haalari. Haalarit ovat kestäneet hienosti ja olleet meille juuri sopivia kaikin puolin.Ainoa pikkumiinus on tuo hihan- ja lahkeensuiden kireys, mutta kun siihen tottuu niin olen huomannut että Reimatecit ym. tuntuu tosi lerpsuilta ja lumikin menee helpommin sisään.Meillä jos poika saa valita, ottaisi aina päälleen Ticketin haalarin, tosin muita haalareita ei olekaan...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat