Seuraa 

Meillä on lahjakortti (itse ostettu pojalle) umpeutumassa nyt vuodenvaihteessa, joten ennen keskiviikkoa ostoksille joka tapauksessa lähdetään, mutta olisi kiva tietää, että onko tänään jo alet?

Kommentit (4)

Väkeä oli todella paljon, naisten vaatteiden kimpussa kävi tohina.

Pojalle, 140cm en ostanut mitään, vaikka pidinkin muutamaa paitaa jo kädessä. Olisin kaivannut jotain 'raikasta', mutta taas oli tuossa koossa jäljellä vain tummia tai liian arkoja paitoja.

Tytölle 3v olisin taas kaivannut jotain suloista, mutta kun tuossa koossa ollaan jo samoissa vaatteissa koululaisten kanssa niin printit ja värit ihan selvästi isommille tytyöille. Takin ostin hänelle kuitenkin.

Missä Zarassa sä olit?Ei oikein kuulosta hyvälle, kun just värejä olisin pojalle kaivannut ja niin hänkin varmaan. Toisaalta ei auta nyt itku markkinoilla, kun tuo lahjakortti haihtuu taivaan tuuliin joka tapauksessa nyt vuoden vaihteessa, niin taatusti tän isomman pojan ostoksiin käytetään se nyt. Edellisessä tammialessa (jolloin just tuo lahjakortti unohtui kakkosasunnolle) poika sen kuin lappasi vaatteita itselleen: punaisen fleecen, jossa edessä vetoketju, valkoisen ohuen pitkähihaisen, siniharmaan ruudullisen kauluspaidan, jossa trikoohuppu, keltaisen hupullisen tuplahihapaidan jne. Tosi mageita vaatteita löysi kyllä. Liekö sitten seuraavassa koossa jo värikkäämpiä, jos ostaisi jo varastoon. Nuo Zaran koot kun ei ole kovin reiluja, meillä käytössä on nyt se 140 eli 9-10 8-vuotiaalla, joten ehkä se seuraava koko vois olla jo hyvä ostos.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiitos tiedosta. Oliko aleprosentit minkämoiset?Me lähdetään pääasiassa sille isommalle pojalle ostamaan, joka on siis jo 140 cm pitkä, joten saapa nähdä mitä löytyy. Pienemmälle varmaan löytyy vaikka mitä, siitä ei epäilystäkään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat