Vierailija

Tietääkö kukaan, onko tällaisessa tilanteessa mahdollista saada lapset jollekin jonka ne tuntee jo ennestään ? Voiko lasten vanhemmat vaikuttaa siihen mihin lapset joutuu ?

Tietääkö kukaan miten tällaisesa tilanteessa toimitaan. Kerrotaanko etukäteen miten aikaisin vai tuleeko lähtö samantien ? Jos mistään hälyttävästä ei ole kyse eli lapset ei ole vaarassa.Saako isovanhemmat tai muut sukulaiset nähdä huostaanotettuja lapsia ?Olisin tosi kiitollinen jos joku osaisi edes johonkin näistä kysymyksistä vastata.

Kommentit (6)

onko siellä mahdollisuus ottaa lapset sijoitukseen. Käytännössä aika kuntakohtaista, ei yleensä ole resursseja semmoiseen kartoittamiseen.Mutta jos sinulla on jo tietyt läheiset valmiiksi tiedossa kerro se myös sosiaaliviranomaisille, he voivat sitten kartoittaa kelpaavatko he ja olisiko se lapsen etu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

huoltajien luokse jäädä. Ovathan vanhemmatkin huoltajia, vaikka lapset huostaanotettaisin. Kyllä vanhempien kanssa keskustellaan siitä, kuka mahdollisesti voisi lapset ottaa luokseen. Sitten tutkitaan ovatko nämä vanhempien ehdottamat sellaisia, että haluavat ja ovat kykeneviä lapsista huolehtimaan. Aina jokatapauksessa täytyy tutkia olisiko lapsen lähiverkostossa joku sopiva lapsen sijaisvanhemmaksi. Ei tarvitse välttämättä olla mitään sukua lapselle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat