Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Böndet ei osaa ajaa:-)

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Eivätkä pysy liikenteen rytmissä.



Lainaus:

Auraamattomalla metsäautotiellä ne böndet kääntää auton suuremmalla todennäköisyydellä onnistuneesti kuin kaupunkiolosuhteisiin tottuneet.

Vierailija

Ihan kuin ihmisiä voisi tällä tavoin lokeroida. Huonoja kuskeja löytynee sekä stadilaisista että böndeistä. Samoin niitä hyviä.



Mutta kiistelkää vain, jos siitä on jotain iloa ;)



T: Helsinkiin muuttanut ja Helsingissä asuva ex-bönde :D

Vierailija

kun uutisoidaan kolareista Helsingin ruuhkissa ensi talven ensimmäisillä liukkailla.... Ja tänä talvenahan ei uutisoitu esim. Oulussa sattuneista lukuisista peräänajoista liukkaalla kelillä?? Eikä missään muuallakaan (kuin Helsingissä) ole tietenkään sattunut kolareita talvikelissä. On se vaan kumma miten aina vain Helsingissä kolaroidaan :). Siellä kun on niin vähän autojakin esim. Pohjois-Suomeen verrattuna....

Vierailija

ettei böndet osaa ajaa :) Kaupunkilaisilla on kuitenkin helppoa kun tiet suolataan :D Ja siltikin tulee ketjukolareita ;)

Maalla sentään on tiellä lunta :) Ja kappas kummaa kyllä sitä tiellä pysytään :)

Ja muistakaahan se että kaupungin lähellä pidetään tiet paljon paremmassa kunnossa kuin pohjoisemmassa pienet tiet :)

Katsos niilläkin on järjestyksensä. Tulkaapa ajelemaan tänne oikein uraisille teille niin tulee kiire takas :D:D Montakohan menis ojaan ;)

Vierailija

kun pääkaupunkiseudulla tulee kolareita ensimmäisillä liukkailla aamuruuhkissa. Eli siis Hesarin sivuilta kopsattua:



Liikennevakuutuskeskus pitää tilastoa liikennevahingoista vuosittain.



Henkilövahinkoon johtaneiden kuntien kolmen kärki viime vuodelta on Seinäjoki (8,6 uhria / 1 000 asukasta), Loimaa (8,5) ja Pietarsaari (8,5).



Eniten kaikkia vahinkoja, peltikolarit mukaan lukien, sattui asukaslukuun suhteutettuna Maarianhaminassa (37 tapausta / 1 000 asukasta), Pietarsaaressa (32), Seinäjoella (28) ja Kuusamossa (28).



Maakunnista vaarallisin on Ahvenanmaa, 6,6 liikenneonnettomuutta tuhatta asukasta kohti. Seuraavina ovat Etelä-Pohjanmaa (6,1), Lappi (5,3), Varsinais-Suomi (5,1) ja Kainuu (5,1). Turvallisinta on Uudellamaalla (2,9).

Vierailija

Auraamattomalla metsäautotiellä ne böndet kääntää auton suuremmalla todennäköisyydellä onnistuneesti kuin kaupunkiolosuhteisiin tottuneet.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat