Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko täällä ketään joilla on kolme lasta ja kolmio

Vierailija

Miten mahdutte ja minkä kokoinen kolmio teillä on?Ovatko kaikki lapset samaa sukupuolta vai onko sekä tyttöjä että poikia.Onko ketään ketkä eivät meinaa muuttaa enään isompaan asuntoon.Me yritetään kolmatta ja mietin että miten mahdutaan.

Kommentit (9)

5v., 3v. ja vauva. Vauva on meidän kanssa makkarissa, isommat toisessa makkarissa. Meitä ennen tässä asui myös 3-lapsinen perhe, jolla lapset jo koulussa. Heillä lapset oli makkareissa, ja äidin ja isän "makkarina" (tai makuualkovina) oli olohuoneen yhteydessä oleva ruokailusyvennys.

75 neliön kolmio. Kaksi poikaa nukkuu toisessa huoneessa ja me vanhemmat vauvan kanssa toisessa. Hyvin vielä mahtuu. Ongelmaa on lähinnä säilytystilan puutteesta. Elämään tämä tila siis riittää. Tarkoitus on kyllä vaihtaa isompaan jossain vaiheessa...ehkä vuoden sisään.

Hyvin mahdutaan. Pennut omassa huoneessaan. Kerrossänky, ja pienimmällä 70 x 160 laatikko sen alla. Kolmen sänky vie vain yhden sängyn tilan. 4 oven vaatevaappi, josta jokaiselle on oma + 1 hengari kaappi. Kirjoituspöytä ja lipasto leluille. Jos tulee ahdasta ja tavarat ei meinaa mahtua, viemme osan hyväntekeväisyys kirppikselle. Meillä on näin hyvä olla.

2 poikaa (7v ja 5v) ja tyttö (4v).Pojilla on pieni makkari (10m2),jossa 2 ovinen vaatekaappi (molemmille oma puoli),kerrossänky (sängynaluslaatikolla) ja 1 korkea ikean trofast laatikoilla (1 iso laatikko junaradalle, 1 pikkulegoille jne) ja pieni kirjoituspyötä tuolilla. Lattia-leikkitilaa jää silti ihan mukavasti.Vanhemmilla meillä on parvisänky jonka alla tytön sänky,muuten meidän makkarissa on (15m2) 4-ovinen vaatekaappi ja tietokonepöyät+tuoli + tytön muovisia lelulatikoita 3 kpl.

Lapset kaikki poikia, jakavat huoneen. Meillä vanhemilla pieni makkari, olohuone on iso (ja sotkuinen).

Me tuskin siirrymme kovin paljon isompaan, vaikka voisimmekin. Sijainti ratkaisee meille todella paljon, ja omakotiasujiksi meistä ei ole (mökki kyllä löytyy).

Se, mitä tietysti kaikki äidit kaipaavat on säilytystila - esimerkiksi näin talvisin kiekkovarusteet vievät _paljon_ tilaa.

Silloin oli kolme tyttöä ja yksi poika, ja useita vuosia asuttiin 75 neliön kolmiossa. Me vanhemmat nukuttiin olohuoneessa, joka on iso. Tytöillä oli yhteinen iso makuuhuone ja pojalla pienin huone. Hyvällä järjestämisellä mahduttiin hyvin. Nyt meillä on viisi lasta ja huoneita kuusi.

itse nukun olkkarissa, lapset eivät edes paljon ole omassa huoneessaan, eli yleensä leikkivät eteisessä tai olkkarissatuntuu kuin makkaria ei olisikaan =( taidan muuttaa itse sinne (sit olis kyllä olkkari käyttämättömänä) hehhehsiihen asti meinattiin pärjätä tässä kun toinenkin poika menee kouluun (2v päästä)

Kaksi isompaa samaa sukupuolta olevaa lasta yhteisessä huoneessa ja taaperoikäinen meidän kanssa makuuhuoneessa nukkumassa. Melko hyvin mahdutaan. Ja tässä taloustilanteessa ei vaihtoa suunnitella.

Kolmio, 80 neliöö ja kolme lasta. Kaksi vanhinta oli samaa sukupuolta ja kolmas vauva. Sitten kun nuorimmainen kasvoi, muutettiin pois ja nyt meillä on 6h ja keittiö. Periaatteessa oltais mahduttu edelliseenkin, mutta siinä oli huono pohjaratkaisu ja pieni lastenhuone, joten halusimme järkevämmän pohjan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat