Käyttäkää hyvät ihmiset nyt sitä rahaa!

Vierailija

Toivon myös että ihmiset heräävät kuluttamaan. Fiksusti, miettien minne se raha kannattaa laittaa.Hyvä kirjoitus.

Sivut

Kommentit (16)

laittakaa ne rahat oikeisiin kohteisiin, ajatuksella. vaikuttaa tähän tilanteeseen oikeasti kun käyttää ne vähätkin rahansa viisaasti.hyvä aloitus.

Olen viime aikoina ostanut enemmän kuin yleensä. Yleensä olemme niin pihejä, että aina jää säästöön tonni kuussa. Nyt ostimme joululahjoja enemmän, aiomme teettää kesällä kattoremontin, sain lahjaksi 60 e lahjakortin kosmetologille ja päätin, että laitan hoitoon vielä omaa rahaa toiset 60 e.... jne.Koska tämä on todellakin ainoa tapa, jolla minä voin vaikuttaa muiden ihmisten työpaikkoihin.

Olen tasan vuoden kuluttua hoitovapaalla. Haluan, että minlla on rahaa myös silloin. Nyt pistän joka roposen talteen, ettei sitten ole paniikki päällä. En aio liittyä niiden av:llä marisijoiden kuoroon, jotka täällä ruikuttavat, kun tulee pari pakollista lääkärikäyntiä ja lääkkeet päälle, ettei ole varaa. Säästän lapseni vuoksi siltä varalta, että tulee jotain yllättävää. Missään terveyskeskuksen päivystyksessä en aio istuskella pienen kanssa, vaan mennä suoraan yksityiselle.

EI saa ruveta säästämään, sillä silloin se lama ainakin tulee, ostovoimaa tarvitaan markkinoille, mutta tietenkin jokainen ostaa omien kykyjen mukaan, niin kuin tähänkin asti.

lähtee myös aika monen kyläläisen työpaikat. Ei kaikki ole niin yksioikoista.No, ehkä typeryyden huippu on tilailla vaatteet ym. ulkomaisista nettikaupoista, siinä ei suomalainen juuri työllisty.

Lainaus:

Kaikki menee. Me pidämme Suomea pystyssä viimeisiä kolikoita myöden.
Että oikeasti VOI vaikuttaa. Ajatellaan että kymmenen aikuista menee kahville ja mehulle kahden lapsen kanssa. Kahvi ja kaksi pillimehua, viisi euroa. Se viisikymppiä on iso raha jonkun yksityisyrittäjän kassaan päivässä. Kun taas jos tuon rahan vie jonkun ketjun kahvilaan, niin se on niiden kassassa yksi pieni pisara.

lohduta se, että kävimpä oman kylän kosmetologilla. Se voi lohduttaa jos käymättömyydestä säästynyt raha on vielä tilillä tallessa ja sen voi käyttää ruokaostoksiin just siinä ketjussa josta ruokaa saa halvimmalla.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat