Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Apua, uusi videokamera ja kuva täynnä vaakasuoria raitoja!! Onkohan mitään tehtävissä?

Vierailija

Siinä taisi sitten mennä meidän lasten joulujuhlaesityksen yms, koko joulun kuvauksen, yksi kiva reissu (ainutkertainen sekin) jne. Kuvattu on ja paljon!Kyseessä alla kk:n vanha Panasonicin dv-nauhalle kuvaava videokamera. Kuvaa katsottaessa se on niinkuin raidoitettu, joka toisessa näkyy kuvaa ja joka toinen raita on pelkkää sinistä!Muutaman nauhan vanhempi jvc:n dv-kameramme näytti ihan ok, siis kuvakin oli ihan ok! Mutta näitä joulujuttuja tämä vanhakaan kamera ei enää ilman raitoja näytä...Nyt harmittaa ihan mahdottomasti! Onkohan näille mitään tehtävissä? Ajattelin vaan, kun jotain tuo vanha kamera näytti ihan ok, että pystyiskö jollain ammattilaisvehkeillä;o) näistä joulunauhoistakin saamaan ihan katsottavaa kuvaa?Avusta olisin tosi kiitollinen! Kuvataan paljon ja tämä on meille kyllä iso harmi:o( Ihan surkea juttu!

Kommentit (5)

Mä luulen, että ei ne teidän jo otetut filmit ole mikskään menneet, mutta nyt sillä ei saa varmasti otettua tolkun kuvaa. Etkö pysty katsomaan esim. tietsikalta jo otettuja juttuja? Vie vekotin liikkeeseen, menee varmasti takuuseen.

Siis piti olla "joulujuhlaesitykset yms, koko joulun kuvaukset..."Mutta eipä taida kellään olla antaa mitään toiveita siitä, että saisimme noista vielä raidatonta kuvaa:o(ap

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat