Seuraa 

Ekan lapsen raskausaikana ostin kaikki Lindexiltä, mutta siellä nyt lopetettu äitiysvaatteiden myynti.H&M on tiedossa, ja Bebes, mutta mitä muita on?

Kommentit (9)

vaatteita myy ainakin stokka ja jotkut vero moda -liikkeet.Tämmöisessä osoitteessa on myös kivan näköisiä, en ole kyllä itselle tilannut, mutta näitä käyttää kuulemma angelica joliekin :)

http://www.seraphine.com/Scripts/prodlist.aspja nythän on vaatteet onneksi sen mallisia, että ihan normivaatteetkin mahtuu ainakin ennen loppuraskautta aika hyvin päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei. Jos on vähänkin kätevä käsistä niin helpolla saa housuja, kun ottaa matalavyötäröisistä housuista vyötärökaistaleen pois ja liittää resorikankaan siihen tilalle. Itse olen tehnyt niin ja muistaakseni käsityö-lehden sivuilla on joku ohje. Siinä ohjeessa ei vaan otettu sitä vyötäröäkään pois vaan ommeltiin jatkeeksi, mutta se ei mun mielestä toiminu niin hyvin.

Hei

Minä olen kyllästynyt palauttelemaan aina vääränkokoisia nettivaatteita. Nyt pari kuukautta sitten löysin Helsingistä Lapsenpäästäjän Puodin http://www.avonainen.fi/lapsenpaastajan-puoti/

Vaikka meiltä on tuonne melkein 100 kilometriä oli matka kaiken vaivan arvoinen. Sain juhliin upean mekon, ja aivan upeat arkivaatteet. Tulen matkustamaan tänne uudelleen kun tarvitsen imetysvaatetta. Kauppiaana on kätilö joak tarjosi miehelleni kahvia sillä välin kun kokeilin kaikkia vaatteita, sai miehenkin viihtymään???!!!:)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat