En jaksaisi odottaa! Vauvakuume! Pelottaa ja ihastuttaa.

Vierailija

varaudu odottamaan raskaudenalkamista 1kk - lukuisia vuosia

Kommentit (8)

En haluaisi kuitenkaan, että häissäni olisin maha pystyssä ja siks toiseks mies on luvannut vauva-asiaan edistystä heti häiden jälkeen.Ehkäisynä on kondomi. Joten siinä ei sen kummempaa ole kuin jättää se pois.Onko muita samassa tilanteessa? Mitä te teette ennen yrityksen alkua?ap

ja puhua siitä, että vauva olisi seuraavana toiveissa ehkäisyn sijaan. Gyne osaa kertoa (paremmin kuin av:n mammat), esim. miten jätät ehkäisyn pois ja mitä vitamiineja olisi hyvä syödä jo ennen raskautta (foolihappo). Lisäksi gyne voi ultrata sut ja katsoa, että kaikki on kohdillaan. Jos haluat panostaa asiaan vähän enemmänkin, sulle voidaan tehdä hormonitestit, että sekin asia on kunnossa. Jos sitten myöhemmin jotain ilmenee, tiedetään, että tutkimukset voidaan aloittaa suoraan miehestä. Mä valmistauduin etukäteen odotukseen juuri gyne-käynnillä. Ja ekasta kierrosta lähti raskaus. Nyt valmisitaudun tammikuussa koittavaan synnytykseen :-)Terveellä nuorella parilla pitäisi raskaus alkaa aktiivisen yrittämisen jälkeen gyneni mukaan 3-6 kuukaudessa. Jos epäilee jotain ongelmaa, voi koska tahansa kääntyä yksityisen klinikan puoleen. Se vuoden "yritysaika" koskee ainoastaan julkista konsultaatiota.Voit valmistautua myös tulevaan raskauteen liikkumalla monipuolisesti ja muistamalla monipuolisen, terveellisen ruokavalion. Jätä viimeistään nyt tupakka pois ja ylimääräinen alkoholi.

Sitä haluaisi maksimoida raskauden mahdollisuuden. Vaikka kyllähän järki sanoo, ettei asialle paljon voi tehdä.. ainoastaan harrastaa seksiä ja sitä meillä kyllä on riittävästi.Nyt kai lähinnä kyselen, että miten mun aikani kuluu. Mitä muuta voin tehdä kun käydä gynellä? Kannattaa varmaan otattaa papa, mutta sitä juuri mietin, että onko se järkevää jo 8 kk aiemmin? Milloin kannattaisi alkaa syömään foolihappoa?

Olosuhteiden pakosta on pakko odottaa vielä, häät loppukesästä ja sen jälkeen saa vauva tulla. Ikääkin tässä alkaa olemaan pian 30, joten olisi se esikoinen mukava saada aikaan kun en haluaisi, että lapsiluku jää siihen yhteen.Töissäni olen ollut nyt kohta 6 vuotta putkeen. Olisi kiva jäädä lapsen kanssa välillä kotiin. Puuduttaa se ainainen työntekokin vaikka työstäni ihan pidänkin.En oikein tiedä miten jaksaisin odottaa, aika tietysti menee loppujenlopuksi todella nopeasti, mutta silti.. ei millään jaksaisi. Haluaisin jotain konkreettista tehdä jo, että aika kuluisi nopeammin ja kaikki olisi sitten kunnossa. Gynelle vois tietty mennä. Onko järkeä mennä nyt jo?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat