Joko on joululahjaksi saatu Puhdistus luettu?

Vierailija

Ahdistiko?

Sivut

Kommentit (29)

En itsekään jaksa yleensä lukea ns. "vaikealla tyylillä" kirjoitettuja kirjoja (opiskelen yliopistossa ja luen työkseni, enimmäkseen melko vaikeaselkoisia opuksia).Niille, jotka tykkäävät hyvistä, mutta helppolukuisista kirjoista, voin suositella: Johanna Sinisalon "Ennen päivänlaskua ei voi", Leena Landerin tuotanto (erit. "Käsky") ja Riikka Pulkkisen "Raja".Jatkakaa listaa, siis tasokkaita, mutta mukaansa tempaavia ja helppolukuisia kirjoja. Hyviä lukuhetkiä!Niin ja joo, luin jo Puhdistuksen. Vaikuttava ja sellaisena nautittava, mutta todella ahdistava tietysti. Ehdottomasti lukemisen arvoinen kuitenkin.

itse asiassa kyllä tekee. Pokkari = pocket book eli pehmeäkantinen taskukirja...Lainaus:

.No eihän se pehmeäkantisuus siitä pokkaria tee...

"Pokkari" on englannin kielellä "paper back", ruotsiksi "pocket bok". Kirjakaupassa myydään kirjoja, joilla on pehmeät kannet ja jotka eivät ole "pokkareita", kuten nyt tämä Puhdistus ja toisena esimerkkinä monet Paulo Coelhon kirjat (joissa vieläpä monissa pokkari ja pehmeäkantinen molemmat!).Puhdistus-kirjan ensimmäinen painos viime keväältä oli heti tällainen pehmeäkantinen, kovakantista painosta ei ole ollut lainkaan.No mistä sitten tietää, onko kirja "pokkari" vai pehmekantinen? Lähinnä hinnasta, joskus myös kirjaluokituksesta. "Pokkarien"hinnat ovat enimmillään 11,95 luokkaa, ja jos mennään sen yli, niin kirja sijoitetaan toiseen hyllyyn. Kustantaja saattaa myös itse ilmoittaa tarkasti, että "pokkarista" on kyse, jolloin kirjaluokkatunnuksen (esim. 84, kauno-) eteen tulee T-kirjain (tasku!).Pehmeäkantisen Puhdistus-kirjan luokka on 84.2, ja jos siitä joskus tulisi vielä pokkarikin. luokka voisi olla T84.2.

sotuen aikaisten naisten kovista kohtaloista.

Kuinka naiset ovat joutuneet kärsimään maan kokiessa kovia.

Ei ihan kevyttä luettavaa, mutta todella mielenkiintoisesti kirjotettu. Eli tempaa mukaansa.

Ja saa ajattelemaan.

Äiti koko joulupäivän nenä kiinni kirjassa. Minua ei huvita yhtään.Lainaus:

niillä on aikaa lukea vain 7 päivää lehteäJoo, sain sen puhdlstuksen joululahjaksi, luin sen joulupäivän aamuna ja perunnoiden kiehuessa kun tein suvulle joulupäivällisen. Illalla oli luettu

Ja ahdisti. Ei kovin onnellista elämää.

Ja se, että vaikka juuri tuo tarina ei ole totta, niin samanmoiset kohtalot ovat.

Ja se, että vaikka Viro on naapurimaa, niin en oikeasti ole ymmärtänyt miten takapajulassa ne on eläneet esim. Tsernobylin aikaan. Ja mikä salailu jne.Yököttävä olo tuli esim. Zaran tapahtumia lukiessa. Sellaisia asioita joita tietää olevan, mutta ei halua omaa lintukotoista elämäänsä järkyttää niitä ajattelemalla.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat