Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten Helsingissä saa abortin? Kiire :/

Vierailija

Aivan kamala tilanne. Tein äsken raskaustestin, positiivinen. Elämäntilanne ei mitenkään salli lapsen saamista. Tein muutama viikko sitten testin, mutta näkyi vain aivan himmeä haamuviiva, joten ajattelin, etten ole raskaana (testin ohjeessa sanottiin, että haamuviivoja ei lasketa). Raskaus saattaa olla jo kymmenennellä tai yhdennellätoista viikolla :/ Miten nopeasti abortin Helsingissä voi saada?

Sivut

Kommentit (68)

Se ei vaan mene niin, että joku tekee lapsen jota ei halua ja sitten se lapsi ojennetaan jollekin parille, että olkaa hyvä, siinä vauva, jota halusitte 10 vuotta!Kyllä ne laitoksiin joutuu ja ulkoimanenkin adoptioprosessi kestää vuosia!Ajatelkaa, ap kantaa kohdussaan sitä vauvaa ja ei taatusti pysty luopumaan siitä sen jälkeen kun on 9 kuukautta kantanut ja synnyttänyt! Siksi nämä kotimaiset ei-toivotut vauvat abortoidaan koska se on liian julmaa äitiä kohtaan. Äitiä joka ei jaksa!Mutta ap ei halua vauvaa, jonka kuitenkin pitää ilman aborttia. Ap kostaa sille lapselle tai on muuten vain väsynyt ja välinpitämätön.

Lainaus:

eikä mulla ole yksinkään voimia ja rahaa elättää pikkuisia, opinnot vielä kesken ja pienet tulot yksinäni. t. apmeinaatko sit jatkaa miehes kanssa ihan niinku mitään ei olis tapahtunu?

voi vittu mikä kusipää äijä sulla on, munat poikki tollasilta!!
no ei kai siinä.... hyvää elämää sit teille vaan... oot kyllä tyhmä sinäkin!

menet psykologille. Tää on just tää ongelma, kun kouluttamattomat äidit ovat miehistään riippuvaisia tai putoavat köyhyysloukkoon. Kun sulla on ammatti ja työ voit sanoa hasta luego ukolles!

Mielestäni kannattaisi jättää tuollainen mies.. Ei ole paljon rakkautta ja kunnioitusta puolisoa kohtaan, jos täytyy raiskata tai uhkailla vieraisiin menemällä.. Kuulostaa melko kieroutuneelta suhteelta..

Lainaus:

Kyllä avioliitossa on puolisoissa velvollisuus harrastaa seksiä jaelatusvelvollisuus myös.
Onneksi elään "vaan" avoliitossa ja voin harrastaa seksiä silloin kun molempia tekee mieli enkä pelkästään velvollisuuden takia.Todella terve parisuhde kun ei voi edes ehkäisystä keskustella. Aikamoisen paskiaisen olet kyllä ap valinnut ja et taida itsekään olla ihan siitä terävämmästä päästä jos tuollainen on mielestäsi normaalia.

Ja jos et, suostu, ei anna ollenkaan seksiä ja menee kostoksi vierasta vakoa kyntämään?Olettkeko koetteneet keskustella? Jos haluatte elää yhdessä ja sitä pientä kasvattaa ja hänestä tasapainoisen saada, pitäisihän teidän kunnioittaa toisianne? Miten teillä muuten menee arki jne?

Meitä naisia pitäisi olla miehiin verrattuna tuhatkertainen määrä maailmassa, että ne kaikki ruiskitut siemenet kantaisivat hedelmää. Kun tuo odotusaikakin on aika pitkä...ja naisen elinikäkin jää melko lyhyeksi, jos on koko helevetin onnettoman elämänsä raskaana ja synnyttää.Nyt haet sen abortin, kierukka paikalleen, opiskelet ja kasvatat itseäsi hiljalleen siihen, että jonain päivänä lähdet pystypäin nostelemaan ja saat hyvän ja tasapainoisen miehen itsellesi.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat