Onko teillä lapset kutsuneet jo 4-vuotiaina päiväkodista kavereita synttäreille?

Vierailija

4v synttärit siis kyseessä. Onko kutsuttu päiväkotikavereita, joiden kanssa siis leikitään vain päiväkodissa (mutta kun joka päivä siellä on niin paljon tulee leikittyäkin)? Vaiko vielä vain perhetuttuja?

Kommentit (10)

Ja kutsuttu luokan pojat / tytöt. Aiemmin juhlapäivänä viety hoitoon jotain yhteisesti herkuteltavaksi, esim. keksipaketti. Mutta lasten pari kaveria pitäneet jo 4-vuotiskaverisynttäreitä.

Kaksoset 4v, esikoisella aikanaan oli vasta 6v kaverisynttärit. Meni päiväkotiin vasta 5v:na. Lapset itse pyysivät ja odottivat kovasti noita kaverijuhlia, kun isoveikallakin oli sellaiset. Tästä syystä en hennonnut olla pitämättä. Jos ei isompaa olisi kotona, tuskin olisi lastenkutsuja pidetty.

Meillä oli tarhasta lasten oma ryhmä neljä ja lisäksi kolme lasta naapurista, Yhteensä noita oli tuossa 3-5vuotiaita 9kpl.

Juhlat sujuivat hyvin ja kestivät 1,5h, joka oli aivan riittävä noin pienille vieraille. Vapaata leikkiä, pientä tarjoilua ja ongintaa, ei tuon kummoisempaa ohjelmaa tarvittu.

Yhtä monta kaveria, kun on vuosiakin. Isomman sisaruksen (siskon kavereita) sai ottaa mukaan, jollei yksin uskaltanut. Syövät äärimmäisen vähän ja moni ärsyttävänkin valikoivia vielä.... Runsaasti valikoimaa siis syötäviin, mutta määrällisesti siis vähän.

2tuntia tuntuu aluksi olevan ikuisuus, mutta lapsilla kestää myös totuttautua eli lopulta aika loppuu taas kesken! =) Aika menee vapaassa leikissä, aasin hännässä (sopivan yksinkertainen, ei tarvitse palkintoa ja "jää rikkoutuu" nauraessa) syödessä ja taas leikkiessä.

Onnellisia ovat, kun saavat (teeman mukaiset)ilmapallot tikunnokassa mukaansa.

sitten suunnitellaan koko vuosi ketä kutsutaan ja siitä puhutaan lasten kesken. Ainakin meidän tytön päiväkodissa. Kuinka oikein hennotte olla pitämättä kekkereitä, jos kaikki muut jo pitävät ja suunnittelevat sellaisia pitkään ja hartaasti?

pitämään kaverijuhlia erikseen. Ei kukaan sukulainen halua nähdä sitä lapsilaumaa, vaan tavata syntymäpäiväsankari rauhassa. En suosittele siis kutsumaan yhtäaikaa lapsilaumaa kuin sukulaisiakin.

Lainaus:

sitten suunnitellaan koko vuosi ketä kutsutaan ja siitä puhutaan lasten kesken. Ainakin meidän tytön päiväkodissa. Kuinka oikein hennotte olla pitämättä kekkereitä, jos kaikki muut jo pitävät ja suunnittelevat sellaisia pitkään ja hartaasti?
uskomattoman iso juttu. Meillä sitten olikin ekat kaverisynttärit lapsen täyttäessä 4v. En ollut ajatellut vielä pitää, mutta pakkohan se sitten oli.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat