Oletteko te tosiaan niin mummoja, että viitsitte valittaa vähän etuajassa paukkuvista pommeista!

Vierailija

eipä tuo muakaan oo tähän asti pahemmin häirinnyt,mutta jotku ne jaksaa aina vaan valittaa...

Kommentit (6)

Sitten paukuttelu äityi aivan hurjaksi. Meidän vanhimmat lapset olivat vauvoja silloin ja oli aivan karseeta liikkua pakollisissa reissuilla joulukuu, kun joka paikassa kaiken maailman lamalapset ampuivat hulluina paukkupommeja. Sitten homma saatiin jotenkin aisoihin ja nyt ote tuntuu olevan taas löystymässä.Voi v-u niitä vastuuttomia vanhempia ja muita tyyppejä, jotka hankkivat paukkupommeja puupäille adhd-poikalapsilleen. Ilman räjäyttelyä eläminen ON mahdollista.

Tämä nuoriso ei kunnioita muitakaan sääntöjä tai lakeja.Mummoutta ei ole se, että arvostaa sääntöjen kunnioittamista ja lakeja, varsin kun näiden paukkuvien pommien aiheuttama häiriö on kohtuutonta. Aikoinaan koirammme kärsi kohtuuttomasti näistä paukuttelijoista, pahimmillaan meni viikko kausia koiran panikoidessa ulkoilutilanteessa.Entäpä paukkuarat ihmiset??? Sydänvaivaisesta varmaan on todellinen nautinto, kun ei voi tietää milloin nämä ilkiöt päättävät posauttaa vaikkapa postilaatikon ilmaan???Entäpä sitten näiden paukuttelijoiden järjenkäyttö missä paukutellaan? Mm. viime vuonna kakarat yrittivät raketeillaan osua mm. ohiajaviin autoihin!Eli jos edes odottaisivat uuden vuoden aattoa, ja ennen kaikkea, lopettaisivat sen paukuttelun siihen! Vaan ei... Siis sitä pauketta riittää viikko tolkulla!

Ja kyllä olen sitä mieltä, että silloin paukutellaan kun se on sallittua. Ei yhtään päivää aikaisemmin. Meillä myös koira sydänkohtauksen partaalla joka vuosi jo viikko ennen uutta vuotta. Pitäkää penskanne kurissa ja kieltäkää se paukuttelu. Se on vanhempien velvollisuus.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat