Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lastenhuoneen sänkyratkaisut

Vierailija

Suunnittelen jo lasten (kohta 3v ja 1v) siirtämistä lastenhuoneeseen nukkumaan (toistaseks nukutaan kaikki samassa huoneessa). Minkälaisia sänkyratkaisuja muilla on käytössä? Tuntuu, ett jos laitan sinne kaks jatkettavaa sänkyä, ni ei sinne enää muuta mahdukaan. En tiiä, millon siirto tulee ajankohtaseks, mut luulenpa, ettei sitten tarvita pinnasänkyäkään... Kerrossänky vähän hirvittää, esikko pyörii tosi paljon nukkuissaan. Mites semmonen missä joku vedettävä laatikko tai vähän matalampi vedettävä sänky toisen sängyn alla?

Minkälaisia ratkasuja teillä on?

Kiitos jo etukäteen vinkeistä.

Kommentit (3)

Vierailija

Se on matala ja yläsängyssä hyvät laidat. Alasängyn alla on myös lelulaatikko. Olen tosi tyytyväinen. Jälleenmyyntiarvo sängyllä on myös hyvä ja sänkyjä voi käyttää erillisinäkin pitkään.

Vierailija

Siinä on kivasti reunojakin ympäriinsä, jotta lapset eivät putoa. Antiikkia.Lapset 5, 3 ja 1 vuotiaat. 1 ja 3 vuotiaat nukkuvat jalat vastakkain ja 5-vuotias 1 vuotiaan vieressä. Mahtuvat näin hyvin vielä vuosia ja on turvallisen tuttua perhepedin jälkeen.

Vierailija

ns levitettävä laverisohva,se oli kätevä. Siinä oli vielä sellainen alta esiin vedettävä sälepohjainen laatikkokin jossa yövieraita nukkuiMiten ois kaks jatkettavaa sänky peräkkäin yhdellä seinällä?

Uusimmat

Suosituimmat