Mua pelottaa, 7v valittaa melkein päivittäin päänsärkyä

Vierailija

entä jos on kasvain tms? =(äskenkin valitti ja kun kävin hakemassa pronaxenia ja olin antamassa sitä niin heitti koko lusikan menemään ja sanoi että äsken särki eikä enää

Kommentit (10)

Toiseksi jo tuon ikäisellä voi olla niskhartia-seudun lihasongelmia, mikäli lapsi ei harrasta liikuntaa ja katselee plajon tv:tä sekä pelaa tietokoneella taixboxilla jne. Ellei silmissä ole vikaa ja vaikka olisikin on syytä käydä vaikka fysioterapeutin luona. He osaavat katsoa lihaksiston ja ryhdin jne. Tietysti voi käydä lääkärissäkin.

lapsilla on esim. huonontunut näkö, purentavika, hampaiden narskuttaminen öisin ym. Vie lapsi lääkäriin, älä turhaan pienelle (?) mitään särkylääkkeitä jaa...äläkä pelkää pahinta.

entä millainen reppu? Liittyykö päänsärky tiettyihin tilanteisiin? Mainitsit tuon tv:n katselun: alapa tarkkailla, millaisessa asennossa lapsesi katsoo televisiota. Näkö kannattaa tarkistaa ja miettiä, liittyykö noihin tilanteisiin muuta mahdollista aiheuttajaa, esim jotain ruokailuun liittyvää.

Ensimmäiseksi pitäisi tarkistaa näitä asioita kuin miettiä aivokasvainta.Niska-hartiavaivat on nykylapsilla tuiki tavallisia. Lapselle riippumista varten tanko ovenkarmien väliin ja lisäksi ulkoilua ja reippailua lisää.

tosi usein syytä ei löytynyt, stressiä kaiketi oli aika rankkaa lapsella koulun alku. Mutta käytä ihmeessä lääkärissä, niin ei tarvitse pelätä.

Samoin saman ikäinen serkkupoika. On kuulemma ihan normaalia ton ikäsillä päänsärky. Stressi, kun eskari on alkanut ja kaikkea. Samahan voi ola 7v, kun koulu on alkanut.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat