G: Mitä vauvalle päälle lähtiessä synnäriltä?

Vierailija

Olenko ainoa joka haluaa "vähän hienompaa"? Ja ehdottomasti unisex koska en tiedä kumpi on tulossa nyt :)Ja ei ole eka lapsi :D

Kommentit (6)

kyllä mun kaikki 3 lasta on syntyneet talvella ja tulleet kotiin äp haalarissa,mitä ihmeellistä siinä?olihan ne ennen tosiaan 70-80cm kokoa mut meni ihan vastasyntyneelläkin siinä turvaistuimessa ollessa ja ratashaalarina

Kun lapsi on syntynyt.

Meille syntyi tyttö poikalauman jatkoksi ja pyysin, että mies käy ostamassa yhden vaatekerran joka puetaan vauvalle päälle lähtiessä. Anopin kanssa olivat kaupassa käyneet. Oli meillä äitiyspakkauskin, mutta kun oltiin niin innoissaan tytöstä ja kun tiedettiin, että vika vauva tulee olemaan. Niin nyt on sitten vuoden aikana tuhlattu rahaa tytön vaatteisiin.Voit kirjoittaa lapulle joka vaatteen erikseen ja sanoa vaikka kaupan mistä ne ostetaan.Minusta oli kiva yllätys katsoa mitä olivat ostaneet. Anoppi pesikin ne kertaalleen ennen käyttöön ottoa. Nyt ne on varastossa, enkä raaski luopua niistä.

Pehmeät valkoiset ja suloiset villavaatteet. Toinen on syksy- ja toinen kesävauva.Se mitä oli noiden villavaatteiden alla, niin sitä en muista.

on niin älyttömän söpöjä, että en osaa sanoa olivatko ne jotenkin "paremmat/ hienommat" mutta muistan kyllä yhä millä vaatteilla kukin on otiin tuotu."vauvat"

8v 5v 3v

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat