Vierailija

oikeankokoiset ja kivan väriset haalarit löytyivät alesta. Olisi meille kelvannut joku muukin vedenpitävä haalari, mutta nyt näin tällä meidän tuurilla.

Kommentit (7)

Onhan noita kivoja vedenpitäviä oikeita ulkoilupukuja muillakin esim. urheiluliikkeissä Haltin pukuja yms. Jos meinaat että kalliit puvut ostitte ja täällä pitää se oikein mainita niin voi voi.....Ei enää ikinä Reiman pukuja meille.

Lainaus:

Minä en enää osta Reimatec-vaatteita, koska eivät kestä polvien kohdalta kuin kuukauden ehjänä täällä lumettomassa pääkaupunkiseudulla. Lapset 5 v ja 6v.

.
Reimatecit kuluu polvista huomattavan nopeasti jopa täällä pohjoisemmassa Suomessa. Varsinkin 5-6 vuotiailla jotka touhuaa niin paljon! Superremu kestää paremmin.

Minä en enää osta Reimatec-vaatteita, koska eivät kestä polvien kohdalta kuin kuukauden ehjänä täällä lumettomassa pääkaupunkiseudulla. Lapset 5 v ja 6v.Ei kun, kokeilin täksi talveksi "vielä kerran" Reiman cordura-housuja toiselle lapselle ja ne näyttäisi kestävän. Peruskankaasta tehdyt meille ihan susia.

Mikä vaan merkki olisi kelvannut vaan meidän tuppukyläsä ei ole haalarit alessa. Toivon vaan että aleja on vielä kun pääsen naapurikuntaan ostoksille. Viime vuonna ostin Reimatecin tytölle ja Name Itin sekä Exitin pojille. Kolmas poika sai Lassietecin anopilta synttärilahjaksi. Hyviä on ollut kaikki. Eli ihan mikä vaan alesta löytyy kelpaa meille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat