36viikkoa raskautta takana

Vierailija

en jaksa enää odottaaaa....

Jos vaan jotenki sais tän synnytyksen alkamaan ni olisin onnellinen.

poppakonsteja ei taida olla ? :(

Vauva myllää todella alhaalla ja tuntuu jatkuvasti kuin tipahtaisi koko vatsa.

Kaikinpuolin riittäis jo tää odotus.

Kommentit (6)

Vierailija

Älä hoppuile. Lapsesi syntyy kun on valmis siihen. Sun kroppa synnyttää kun se on valmis siihen. Kyllä sä oot tienny kun oot alkanu odottaan että koska on se laskettu aika. Mä en käsitä ihmisiä nykyään. Ei kunnioiteta edes elämän alkua! Sitä pientä viatonta vauvaa joka tarvitsee kohtua kehittyäkseen. Heitä pois tollanen hoppuilu ja nauti viimeisistä viikoistasi raskaana! Jos sen kuuluis olla helppoo niin ei kai sitä raskaudeksi kutsuttas.

Vierailija

jos vatsa selkeesti alhaalla, laskeutunut siis, niin ehkä ei mene enää montaa viikkoa:)

ap:n vauva kuitenkin on jo 'täysi-ikäinen' että nyt vaan odottelet, kyllä se pieni kohta sieltä ilmoittaa tulostaan. itsellä 35viikkoa ja myös tuntuu että alkais jo riittää vaikka tottakai ymmärrän että vielä saa vauva kasvaa rauhassa.

samoja fiiliksiä siis kuin ap:llä.

Vierailija

ei tulis mieleenkään et sen vauvan pitäis nyt jo syntyä!Ja kuvitteletko sä että se on jotenkin helpompaa kun on liian pieni vastasyntynyt hoidettavana??? Saat sit huolehtia siitä että syö kahden tunnin välein ympäri vuorokauden ja kuunnella sen masukitinöitä kun ei ole vielä kypsä.Paras paikka sun vauvalles on sun kohtu, mut sä et jaksa???

Vierailija

luoja että jotkut on tiukkapipoja nykysin.

älä välitä ap.

eiköhän jokaisella tunnu tuossa vaiheessa että riittäis jo :). vaikka kuinka kunnioitetaan elämän alkua!!

ei oo kauaa sulla ap enää, saunaa seksiä siivoilua :) kyllä se siitä!

Vierailija

ihme porukkaa täällä taas. vauva on kyllä jo vamis syntymään, itsellä kaikki kome syntyneet noilla viikoilla ja hyvänkokoisia terveitä vauvoja!

Turha mollata aptä, varmasti välillä tuntuu että kumpa jo syntyisi, ja eiköhän se enemmän ole juuri sitä että on niin kauan odottanut pientä syntyväksi.

tsemppiä ap!!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat