Onko sinulla ollut omia särkylääkkeitä mukana sairaalaan jos suunniteltu sektio tulossa,

Vierailija

itse en saanut tarpeeksi särkylääkkeitä sektion yhteydessä, pelkään jos seuraavaa(en saa synnyttää alateitse)kipujen takia, .

Kommentit (4)

että koit näin viime kerralla.. en suosittele omien särkylääkkeiden mukaan ottoa.. hoitajat eivät voi tietää mitä napsit ja kuinka paljon.. niillä lääkkeillä voi olla yhteisvaikutuksia sairaalasta saamiesi lääkkeiden kanssa tai voit saada sairaalasta samaa lääkettä ja saat yliannostuksen.. myös pieni kipu kuulukin asiaan.. lääkkeiden ei ole tarkoitus tehdä sinua täysin kivuttomaksi vaan lievittää sitä nin että se ei estä toipumistasi.. leikkaushaavaan kuuluu kipua.. mutta ei tietenkään sietämätöntä.. toivottavasti sait tästä pohdinnan aihetta ja päätät jättää omat lääkkeet kotiisi.. t. hoitaja

olin niin pöllyssä etten saattanut oikein hoitaa vauvaakaan...Pyysinkin sitten, ettei annettaisi. Sen sijaan sain 800mg buranaa 3 kertaa päivässä. Se riitti hyvin.Keskustele kokemuksestasi, jo etukäteen. Kotoa en suosittele lääkkeitä roudaamaan. Hoitaja sen sanoi.

Turha omiaan on sinne raahata. Kyllä varmasti saat tarpeeksi kipulääkettä, kunhan pyydät. Jos aiemmin ei ole sairaalan mömmöt riittäneet, niin eipä apteekin käsikauppalääkkeistä ole myöskään mitään hyötyä. Sitä paitsi lääkkeillä on maksimi määrät joita ei saa ylittää haittavaikutusten vuoksi. Esim. parasetamolin yliannostus on todella vaarallista!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat