Auts, kylläpä paskan tempun teki työnantaja!

Vierailija

Yt-neuvottelut sitten alkavat ja siitä on ilmoitettu työntekijöiden sähköposteihin ihan lakien ja asetusten mukaan - mutta viime tiistai-iltana, jolloin ei enää kukaan ole ollut työssä! Yt-alatoimikuntien kokoontuminen pitäisi alkaa maanantaiaamusta lähtien ja työnantaja toivoo työntekijäryhmien/ammattiosastojen kannanottoja lakisääteiseen minimiaikaan mennessä eli keskiviikkona 7.1. mennessä! Kiva vain kun kumpikaan luottamusmiehistä - ei vara eikä oikea - eikä edes osaston pj ole paikalla eikä työvuorossa huomenna. Yllättäen henkilöstöpäällikkö on, ekaa kertaa muuten noin kymmeneen vuoteen on joulun välipäivinä duunissa.... Että ihan tahallista taisi olla tuo yt-ilmoituksen ajoitus, työntekijäpuoli saatiin ns. housut kintuissa kiinni.

Kommentit (9)

Vierailija

Jos tarttet yhteystietoja numerotiedustelusta, soitat vaikka firman laskuun ;)On muuten helvetin törkeästi toimittu työnantajan puolelta!

Vierailija

YT:t on teatteria, eikä niillä ole oikeesti mitään merkitystä.Siirtää vähän myöhemmäksi irtisanomisia, mutta ei muuta mitään.Toisaalta ei ole kyllä kovin hyvin luottamusmiehiltäkään ettei heillä ole päivystystä. Tosin luottamusmiehille on varmaan asiasta kerrottu etukäteen eikä silti katso aiheelliseksi muuttaa omia suunnitelmiaan. Että se siitä.

Vierailija

Siis onko henkilöt poissa 7.1 asti vain vaan huomenna?Toivottavasti kuitenkin saatte niitä kannanottoja tehtyä ja kuunneltua ihmisiä.Työnantajan tavoite taitaa olla että saa teidät raivon valtaa ja aikanne menee näistä päivistä vauhkoomiseen eikä itse asiaan.Se on silloin työnantajalle kuus-nolla.

Vierailija

Lainaus:

Mitä väliä? Ne yt-neuvottelut ovat ihan teatteria joka tapauksessa!.
Mutta ei se työnantajan ajaminen konkurssiinkaan auta, silloin ootte kaikki työttömiä.

Vierailija

joulun väliviikoilla. Siis kyllähän ne edustaa teitä 24h/vrk, eikä vaan silloin kuin sattuu olemaan työvuoro. Työnantajahan olettaa, että tuohon hommaan myös osittain käytetään omaa aikaa ja niin pitääkin tehdä. Eniten mä syyttäisin niitä, jotka ennemmin hiihtää jossain Lapin mäissä Ay-liikkeen vuokralle tarjoamassa kelomökissä ja paistaa makkaraa eikä voi liikahtakaan sieltä, että tulis tekemään velvollisuutensa ihan omalla ajallaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat