Vierailija

Hirvittää vähän, että olisiko se minulle yksi hoidettava ´lisää. Meillä on nk. suurperhe, tosin osa lapsistajo isoja, mutta myös vauva. Plussana, että olisin nyt kotona. Tilaa kyllä olisi. Voisimme antaa koiran ulkoillakin paljon. Erityisesti mies on mieltynyt mäyräkoiraan. Siihen taas minä en ollenkaan. Mitä tehdä? Plussia? Miinuksia?

Kommentit (6)

että mies ei kantaisikaan vastuutaan koiran hoitamisesta ja kouluttamisesta, älä suostu. Koirasta on tietty paljon iloa, mutta myös työtä, vaivaa ja yllättävän paljon rahanmenoa (mm. ruoka ja eläinlääkärikulut, joita niitäkin monesti tulee enemmän kuin on ajateltu).

ehkä sitten kun se nuorinkin on noin nelivuotias. Ei mulla tähän mitään faktaa ole mutta jotkut koirat stressaantuvat kun talossa on ihan pieniä lapsia, jotka eivät välttämättä kohtele koiraa kovinkaan lempein ottein.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka on lapsia alle kouluikäsiä.

Mulla oli jopa koiralla pennut kun yksi lapsista oli 10kk. Se oli aika haipakkaa. Joka päivä kolmen viikon ajan vieraita ja kaiken kaikkiaan 5 viikon ajan kävi vieraita.

Kaikille aina keitin kahvia ja tarjosin kahvin kanssa jotain.Kaikk riippuu vain ja ainoastaan omasta halusta saada kaikki toimiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat