Vierailija

Ajaisittako 10-25km ravintolaan syömään, jos kyseessä olisi noutopöytä ja hinnat tällaiset: aikuiset 10e, alle 3vee ilmaiseksi, 3-15vee 3e? Ruokana salaattia, 2 lämmintä ruokaa, tummaa ja vaaleaa leipää, ruokajuomat ja jälkkäriksi kahvi/tee/kaakao tai jäätelöpuikko.Olen ravintolassa töissä ja tarkoituksemme olisi nousta myös lapsiperheiden tietoisuuteen. Keväällä on tulossa mm. lastenpäivää ym.

Kyseessä oleva tarjous olisi voimassa tammikuussa aina sunnuntaisin.Nyt siis kartoitetaan erilaisia mahdollisuuksia...

Kommentit (14)

en lähtisi. Kympillä ei noutopöydästä saa kuin sitä samaa arkilounasruokamössöä, jota laarista kauhalla mätetään ja jota en halua enää sunnuntaina edes katsoa, saati sitten syödä. Lasten hinnat ok, mutta ruokalistaa saisitte miettiä ihan todella paremman kuuloiseksi. Jos sen lisäksi keksitte lapsille jotain kunnon puuhaa siksi ajaksi, puoleksi tunniksi esimerkiksi että vanhemmatkin saavat syödä ruokansa lämpimänä, niin sitten lähtisin käymään. Ja ehdottomasti aikuisten ruoat pöytiin tarjoiltuna ja alacartelistalta valinnat, niin sitten maksaisin jo ateriasta alkusalaatti-pääruoka-kahvi sen 25e. Itse asiassa, niinhän me jo teemmekin, mutta lasten viihde on vielä vähissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyse siis normaalista ravintolasta ison tien varrella.Itsellä pieniä lapsia, joten haluaisinkin panostaa tähän puoleen. NYkyisellään asiakkaat siis pääsääntöisesti keski-ikäisiä pariskuntia, koska he nimenomaan haluavat muutakin kuin mäkkäri/hese ruokaa. Ruokaa on toki mukavampi syödä merta katsellen.Lähimpiin kuntakeskuksiin siis matkaa se 10-25km. Näissä kunnissä ei kunnon ravintoloita ole (hese sekä huoltsikoita).Nyt olisi siis av:n äideillä mahdollisuus vaikuttaa yhden ravintolan suunnitelmiin lasten suhteen, joten ideoita kehiin...

Listaltakin voi siis ruokaa tilata. Hinnat alkaen 7e-15e (keitot ja pastat halvimmat ja pihvi ruuat kalleimmat. Juomat ym. kuuluvat hintaan. Paikka on meren rannalla, joten maisemat ei kuitenkaan ole abc-luokkaa ja ruoka noutopöydässä viikonloppuisin parempaa kuin arkena. Arkena hinta 8,80e/aikuinen ja lapset -50%.Leikkinurkka löytyy. sekä leikkipuisto ja lapsille sopiva uimaranta (matala). Sekä iso sali jossa taidenäyttelyitä. Rannalle olisi tarkoitus laittaa hoijakka, kunhan jäät ovat siinä kunnossa.Tammikuu ei ole sesonki aikaa, joten tilaa pitäisi löytyä lapsille ja aikuisille. Loma-ajat ovat kiireistä aikaa ja asiakaskunta pääsääntöisesti ulkopaikkakuntalaisia. Nyt haluaisimme myös paikalliset asiakkaiksi ja eritoten lapsiperheet.Suunnitteilla myös ensi kesäksi koirille häkkejä (ei 1mx1m, vaan isompia), johon ne voidaan lukita ruokaulun ajaksi. Tätä siis toivottu...

Kuulostaa edulliselta ja varmaan ihan kivalta paikalta, mutta en aja minkään palveluiden takia noin kauas. Saisi olla aikamoinen elämyspuisto että noin pitkälle lähdettäisi. Tuskin edes oltaisiin kuultu teidän ravintolasta jos se olisi noin kaukana.Paremman kuuloinen paikka se silti on kuin 2 kilometrin päässä oleva Rosso on, en vain silti usko että jaksettaisiin lähteä.

Matka ei olisi ongelma.Noutopöytä ei houkuttele. Ainoastaan kaksi vaihtoehtoa. tuommoisesta en välttämättä kymppiä maksaisi.Menisin mieluusti syömään hyvää ruokaa, mielellään listalta LAPSIYSTÄVÄLLISEEN ravintolaan, jossa

- lapset hyväksyttäisiin (ei katsottaisi karsaasti)

- lapset olisi huomioitu listalla (esim. lasten lista, annokset 3 - 5 e)

- lapsille olisi leikkitila, johon olisi hyvä näkymä ravintolan pöydistä ja vaiikka omat syömisalustat, joissa joku peli tms. väritysjuttu.

- vessoissa olisi kunnon tilat vaipanvaihdolle

- syöttötuolejakin olisi talon puolesta.olisin valmis maksamaan aikuisten ruoasta (alku-, pää- ja kahvi) 25 euroa ja enemmänkin, riippuen tietysti ruoasta.Eli periaatteessa kaipaamme tavallista ravintolaruokaa. Lapsethan nyt eivät paljon malta syödä kuitenkaan, teinit sitten tietenkin eri lailla.Ehkä voisitte miettiä myös tyyliin Lasten lauantaita, jolloin ravintolassa olisi erityisesti huomioitu lapsiperheet (ja muut tulisivat sitten omalla riskillä ;))

kun täällä maalla ei ole mitään valmista ruokaa tuon lähempänä. Ja ihan vaan hesenkin takia ajetaan sen verran joskus. Tosin useammin niin, että kun käydän kaupungilla kaupoissa, niin samalla syödään ulkona, siis koko perheellä. Näin ihan käytännön syistä, kun se reissu tuppaa sitten kestämään useamman tunnin, kun tulee kasattua sitä asiaa enemmän, ennen kuin viitsii lähteä edes keskustaan ajamaan.

Kuulostaa pk-seutulaisen korvissa kovin halvalta. Ajaisin siis. Asumme Espoossa ja matkaa on Hgin keskustaan juuri tuo 25 km. Ei kuulosta pitkältä matkalta.Kiva, että tehdään jotain lapsiperheiden eteen!Onnea teidän yritykseen!

Meillä ainakin ravintolasyömisnen kutistuu useinmiten Mäkkäri-linjalle ihan hintakysymyksen vuoksi.

Aikuiset+ 3 lasta nousee kunnon ravintolassa yli kipukynnyksen.

Meille tuo tarjous olisi 29€, joka on vain vähän Mäkkäriä kalliimpi ja ruoka varmastikin olisi parempaa.

mutta jos matkan varrelle sattuis niin sittenjos valittavana on vain 2 lämmintä ruokaa niin voi olla ettei meidän allergisille löydy muuta sopivaa kuin keitetyt potut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat