Vierailija

Ongelmana on, että lastensuojelusta ja perhetyöntekijä ovat parina viime kuukautena pyytäneet minua hakemaan sossusta rahaa.

Koska jäin työttömäksi ja karenssia sain.

Lupasin viimeistään nyt joulukuun lopulla hakea, mutta ei vieläkään ole rahatilanne niin huono, että edes saisin rahaa sossuta. Sain tässä kuussa veronpalautusta ja takautuvasti asumistuen ja tililläkin rahaa yli 1000 e. Ei todellakaan huvita alkaa hankkimaan kaiken maailman lippuja ja lappuja, kun tietää, että ei saisi kuitenkaan mitään.Perhetyöntekijän kyselyistä päätellen epäilen että epäilevät minun olevan pahasti velkaantunut tai jotain. Kauhea tarve niillä tuntuu olevan nähdä tilini. Asuntolainaa on ja sitä lyhennän joka kuukausi. Muuta velkaa tai luottoa ei ole.Mitä te tekisitte minuna ? Pitäisikö sitä rahaa hakea lastensuojelun mieliksi, jotta ei tulisi mitään ongelmia ?

Kommentit (3)

Ei sillä, että sinun raha-asiasi heille kuuluisivat, mutta miksei silti nostaa kissaa pöydälle. He ovat todennäköisesti ihan oikeasti huolissaan, velkaantuminen on aika monelle suuri ongelma nykyisin. Tuntuu, että ihmiset eivät enää osaa suhteuttaa menoja tuloihinsa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat