Lapseni sai isältään lahjaksi kitaran. Lapsi ei ole

Vierailija

koskaan osoittanut kiinnostusta musiikkia kohtaan eikä nytkään vaikuta kovin innostuneelta kitarasta. Minulla ei myöskään ole varaa laittaa kitaratunneille enkä usko että lapsi edes haluaisi. Onko väärin jos myyn kitaran?Lisäksi kitara oli lapsen velipuolen (eli isän 5 vuotta vanhemman pojan) vanha. Onko mielestänne ok lahja?

Kommentit (12)

Kysyt sitten velipuolelta aikuisena, haluaisiko soittimen takaisin. Sun velvollisuus on se säilyttää. Miksi ihmeessä se annettiin pois, ellei velipuoli halua samaa tunnesidettä tarjota (rakkautta) veljelleen. Olet sellaisen asian kanssa nyt tekemisissä, jota et ymmärrä. Lahja on suurempi kuin kitara, se on osa itseä myös veljeltä, joka luovutukseen on suostunut. Ei varmasti suostuisi antamaan kelle vaan.

Miten sinä voisit myydä sen? Sillä voi olla lapsellesi joskus suuri merkitys kun ymmärtää asian. Voihan joskus opetella soittamaan sitä itse ilman kitaratuntejakin. Monikin muusikko kertoo soittamisensa alkaneen lahjaksi saadusta soittimesta.

enää yhdessä, miksi et antaisi hänen vaikuttaa lapsensa elämään tuolla tavalla, se on kuule vain hyvä, jos lapsi innostuu musiikista. Tekee hyvää niin henkisesti kuin aivotoiminnallekin. Ja jos isä haluaa tuoda jotain uutta lapsesi elämään, niin on jotenkin sairasta, että sinä heti olet myymässä tavaraa. Ja olisiko hänen ehkä pitänyt sitten ostaa käyttämätön kitara, jos on (ilmeisesti) hyvä kitara jo olemassa käyttämättömänä, tuskin sinäkään mitään romua olisit eteenpäin myymässä.Haiskahtaa pahalta katkeruudelta, mitä vikaa tuossa lahjassa on, tai siinä, että lapsesi jossain vaiheessa voisi itse valita, tekeekö mieli soittaa? Ei kai hän voi olla erityisen kiinnostunut musiikista, jos elää tuollaisen musiikin vastaisen ihmisen kanssa...

Itsekin opetin vasta 5 vuotta oman alkamiseni jälkeen nuorempia soittamaan omaa instrumenttiani. Niin se tehdään aiemmin oppinut opettaa nuorempaa. Tyypillistä tällä "alalla". Enkä ollut mitään opettajakoulutusta saanut. Ei heti tarvi mennä millekään maailmankuululle opelle Sibelius Akatemiasta oppilaaksi. Veli näyttää ja jos tyttöä ei kiinnosta, niin sitten voi haluta ottaa vaikka kitaran takaisin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat