Näkeekö sossut jostain jos hakee toimeentulotukea ja on joku toinen tili jossain muussa

Vierailija

pankissa? jos siis kaikki tulot tulevat yhdelle ja samalle tilille ja tämän tilin antaa sossuun, niin näkevätkö jos on jossain muussa pankissa toinen tili minne sukulaiset voivat laittaa rahaa lapsille tms

Sivut

Kommentit (33)

en usko et sossut puuttuu lasten lahjatiliin jos sinulla näyttöä siitä ettet käytä tätä tiliä ollenkaan...elikkä tiliotteet ja tositteet mukaan..

toivoopi äityli 06 08

toiselle tilille oli laitettu mm. etelänmatkarahat ja sieltä maksoin kaikki muutkin hupimenot. sossulla valittelin sitten kaikkea muuta elämää...

hakija käymään eri pankeissa pyytämässä todistuksen että hänellä ei ole siellä tiliä. Vasta sitten myöntävät toimeentulotukea kun nuo todistukset on hankittu. Tällaista saattavat siis pyytää jos epäilevät että on muita tilejä.Jos haluaa huijata pitämällä rahaa toisella tilillä niin kannattaisi mieluummin laittaa rahat jonkun luotettavan ihmisen tilille (esim. joku sukulainen) ja hänen tiliään käyttäisi sitten rahojen säilytyspaikkana.Näin ei sossu voi syyttää mistään ja asia ei myöskään tule ilmi.

Minulle neuvoi sos.työntekijäystävä että avaa toinen tili niinhän kaikki muutkin tekevät. Olin tuolloin opiskelija ja kolmen lapsen yh, kävin kysyin kerran onko meillä oikeutta hakea toimeentulo- tai muuta tukea. Olin ollut kesätöissä ja sos.työntekijä sanoi että tulojen suuruuden takia oikeutta mihinkään tukiin ei ole. Mainitsi vielä että voithan sinä tulla tänne ensi kuussakin jonottamaan jos huvittaa mutta rahaa ei tipu... Se oli ensimmäinen ja viimeinen vierailuni sos.toimistossa, tutkinto tuli suoritettua ilman tukia.

Voivat ne sossussa saada tuon tiedon mutta mikset ap vaan pyytäisi että esim. äitisi (tai joku muu) avaa omalla nimellään tilin ja sinne menevät sukulaisten rahat. Sinulla on sitten äitisi automaattikortti tuolle tilille.Eipä ole minkäänlaista riskiä että sossu saisi tietää tästä.

alle 18-vuotiaan lapsen omat tulot huomioidaan siltä osin, kun tulot kattavat hänen osuutensa menoista (perusosa, osuus asumiskuluista, omat terveydenhuoltomenot). Ylimenevää osuutta ei huomioida tulona

tai kuten joku muu sanoi, pyydä vaikka äitiäsi avaamaan tilin omalle nimelleen ja antamaan automaattikortin sinun käyttöösi. Minunkin mielestäni elätit ja pummit pitää saada pois, mutta en pidä pummaamisena sitä, jos esim. isoäiti antaa lapsen talvihaalaria varten 40 e tai syntymäpäivälahjaa varten 20 e. Tuollaisia satunnaisia tuloja ei todellakaan pidä laskea varsinaiseksi tuloksi. Myös se, että myy huutonetissä perheen tavaraa pois voidakseen maksaa laskuja: aika karseeta, että yrittää selvitä esim. myymällä television ja sitten sekin tulo vähennetään toimeentulotuesta... No, aivan varmasti on väärinkäyttäjiä, mutta itse en tosiaan pidä väärinkäytöksenä sellaista, jos ei ilmoita lapselle annettuja muutamaa kymppiä tuloksi!!!

Meillä on toinen tili jolla aina vähän rahaa säästössä yllätyksiä varten esim. jos lapset sairastuvat ja pitäisi ostaa lääkkeitä. Joskus ollaan säästetty myös joka kuukausi toiselle tilille rahaa, kun on hankittu pesukone. Jos pidämme yhdellä tilillä rahat ei saada koskaan ostettua mitään isompaa eikä useinkaan ole ollut rahaa yllättäviin lasten lääkkeisiin kuunlopussa. Helpompaa kun on tili johon kumpikaan ei koske kuin todella tarvittaessa. Ei tartte lähteä kyselemään tutuilta aina että kuka lainais taas.

se on sitten sama kuin että lapset eivät niitä rahoja saisikaan ja lahjan antaja antaisi suoraan rahaa kaupungille.

enkä ala toisesta tilistä joka kuukausi hakemaan tiliotetta kun sinne harvemmin kuitenkaan mitään rahaa tulee, just sukulaisilta synttäreinä ja joskus laittavat muutenvain pari kymppiä ja jos myyn jotain mitä olen vähillä rahoillani joskus ostanut, niin en todellakaan niitä rahoja sossulle anna, koska ottavat sen huomioon ja sitten saan sen verran vähemmän

Niin, että toisten veronmaksajien rahoilla eletään ja toisaalta riittää rahaa matkoihin????Ensinnäkin tuo on rikos nimikkeeltään petos ja toisekseen törkeyden huippu. Patalaiskoja ihmisiä näemmä piisaa.

On käsittämätöntä, että joku voi elää aikuiseksi ja ajatella että, joku hyvätuloinen vie siltä työpaikan ja että siitä hyvästä pitäisi vielä maksaa tälle raukalle eläminen. Käsittämätöntä tekstiä.Katso peiliin ja mieti miksi juuri sinut on vaihdettu toiseen työntekijään?Kaikki työtätekevät ja veroa maksavat eivät todellakaan ole hyvätuloisia!

Kenties joku joka on töissä ja maksaa oman vaatimattoman elantonsa itse, elää kenties niin niukasti kun ikinä voi ei todellakaan ole velvollinen maksamaan tasinkoa työttömälle luuserille, joka elelee yltäkylläisyydessä perintörahoillaan.Olen silti sitä mieltä, että jos olet lahjakas ja lukenut itsellesi hyvän ammatin ja edennyt uralla niin, että saat hyvää palkaa, olet ansainnut sen kaiken, eikä sinun tarvitse elättää yhtää elintasoluuseria. On tietysti oikeutettua, että osallistut teiden, koululaitoksen, kulttuurin, vanhusten- lasten- ja tereydenhuollon kuluihin.Lainaus:

ainoastaan palkkatulot vaikuttavat. Ei esimerkiksi se, jos perii jotain tai vaikka myy asuntonsa.Näin olisi oikeudenmukaisempaa. Hyvätuloiset työtätekevät maksaisivat tasinkoa ihmisille, joilta ovat "vieneet" työpaikan. Eli ei ole sitten riittänyt sille sossunelätille sitä työtä, kun joku muu on sen saanut.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat