Vierailija

Mun mielestä äidinmaidon korvikkeiden pitäis olla ilmaisia. Koska: imettävillä ei mee rahaa vauvan ruokaan, mut jos ei haluu imettää tai pysty niin joutuu maksaa kalliit korvikkeet! Ei oo tasa arvoista. Elikkäs vaikka ekat 6kk pitäis korvikkeet olla ilmasiks!! Onko kukaan samaa mieltä?

Kommentit (8)

Mielestäni korvikkeiden hinnat pitäisi 10-kertaistaa, jotta kukaan ei käyttäisi korvikkeita turhaan, vaan imettäisi.Oletkohan ap koskaan miettinyt, miksi korvikkeita EI EDES SAA MAINOSTAA?? Niin kuin ei alkoholia eikä tupakkaakaan...

ettei pysty imemään. Kipeä asia itsellekin kun ei voi imettää, ei ole kiva lukea viestejä siitä ettei muka viitsi. Tosin lapsi niin allerginen että apteekin korvikkeilla mennään ja ne ne vasta kalliita onkin

siis ihan hyvä että maksaa sen verran kun nyt maksaakin. Tunnen eräänkin köyhemmän nuoren äidin joka imetti 9kk lastaan ilman korvikkeita ja osa syy oli kyllä se että korvikkeet maksaa ja imetys ei maksa.Kuinkakohan moni siirtyis imettämisen sijaan korvikkeisiin jos se olis ilmasta. Varmaan aika moni vaikka se kuulostaa ihan hullulta. Imetys on parasta lapselle ja jos sitä ei halua tai pysty tekemään niin sitten ostaa kaupasta lapselle korviketta ihan normihinnalla. Jotenkin naurattaa koko juttu että olisi mukamas epäreilua.....Hassu ajatus.

enemmän motivaatiota paneutua siihen imetyksen onnistumiseen eikä antaa korviketta, kun on niin rasittavaa kun kaksikuinen herää kaksi kertaa yössä syömään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat