minkä ikäset piirtää jo pääjalkasia?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (22)

sen verran että on pää, silmät, suu ja jalat+kädet, eli ihmishahmoksi tunnistaa :) Muut piirrokset ihan suttua, vähän jotain ideaa saattaa löytyä (esim. joulukuusi oli vihreää, pystysuoraa suttua :)

Mun tyttö todellakin piirsi tuollaisia, mutta se näkyy olevan uskomaton juttu. Nyt 6-vuotiaana hän piirtää oikeasti paremmin kuin olen yhdenkään eka- tai tokaluokkalaisen nähnyt piirtävän. Muutkin tyttömme ovat lahjakkaita piirtämisessä, kaikilla kymppi kuviksessa, mutta kuopus on ihan omaa luokkaansa. Neuvolassa ei ole koskaan sanottu tytön piirtämistaidosta mitään, kun siellä on pitänyt vain ympyröitä ja ristejä piirrellä, mutta kerhossa ja eskarissa on kovasti kehuttu. - 14

kuopus vielä vain syö kyniä ;).

Esikoinen aina ollut kauhean kiinnostunut piirtämisestä ja värittämisestä ym. askaroinnista, keskimmäinen ei niinkään. Vähän aikaa jaksaa "sutata" ja sitten jo muut hommat kutsuvat.

Esikoinen "aina" jaksanut piirtää ja näperrellä tuntikausia.

pääjalkaisia vaan aina vaan autoja tms.Sen sijaan pikkusisko on 3v ja piirtelee juuri noita joilla iso pää josta lähtee jalat ja kädet. Sormetkin joskus mutta aina napa ja aina silmät joissa on myös iirikset piirrettynä eli kaksi ympyrää sisäkkäin on silmä.Eli kaikkien oppien mukaan eskarilaiseni on todella jälkeen jäänyt kun ei ole koskaan sellaisia piirtänyt. Ei kaikkea pidä ottaa ihan kirjaimellisesti. Kyllä autojen piirtämien renkaiden ja vanteiden ja vilkkujensa kanssa on aivan yhtä tärkeää kun muutkin piirustukset.

siis ystävän tyttö piirsi jo alle 2-vuotiaana, oma tyttö 3-vuotiaana, 4-vuotias poikani ei piirrä vieläkään (tosin ei halua juuri muutenkaan näpertää kynillä).

... piirsi pääjalkaisia ensimmäisen kerran noin 2,5 v ikäisenä. Nyt on 3,5 v ja joskus piirtää vartalonkin. Tosin kädet ja jalat lähtevät edelleen päästä, eivät vartalosta. Piirtää myös sormet ja varpaat, silmät, nenän, suun, korvat, hiukset ja posket (?). Nyt on ruvennut myös värittämään paperin yläreunaan sinisen taivaan ja alareunaan vihreän nurmikon.

esikoinen oppi hieman ylim3v, seuraava oli myös hieman yli kolme, kolmas oppi joskus hieman alle neljävuotiaana vasta, ja nuorimmainen oppi siis nyt Joulun alla 2v3kk vanhana. Mutta nuorin onkin aina ollu kiinostunu piirtämisestä toisin kun sisaresa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat