ootko koskaan laskenut paljonko menee karkkiin yms herkkuihin rahaa kuukaudessa

Vierailija

summa on pöyristyttävä, säästin kaikki kuitit mitä sain ja laskin niistä herkkujen osuuden, puolessa välissä kuukautta oli 26 euroa, siis yli 50e kuukaudessa karkkiin

huhhuh

Kommentit (4)

Miten määritellään mikä on herkku? Onko esim jogurtti herkkua? (mulle on aika lailla, jatkuvasti kun ei ole vara ostaa..) Tai hedelmät? (niitäkään ei vara ostaa aina)Mutta esim pullaan, makeisiin, sipseihin jne ei mene oikeastaan ikinä yhtään. En vaan osta/syö sellaisia, paitsi jossain erityistilanteessa pari kertaa vuodessa.Ainut pahe on saunaolut. Niihin menee ihan liikaa rahaa kuukaudessa..

Ja sit kahvi tietysti, sekään ei taida ravitsemuksellisesti olla välttämätön, sitäkin menee aika lailla..

Meille ostetaan suklaata yms. vain jouluksi. Xylitol-purkkaaa en laske herkuksi, sitä meillä on aina. Ja jos jälkiruokaa on pari kertaa kuussa niin ei kai sekään ole sitä mitä tässä tarkoitetaan. En osta pullaa, sipsejä, olutta enkä siideriä. Ei kahvia, ei tettä.Kun haluan jotain hyvää, otan hedelmän, kuivatun hedelmän, marjarahkaa tai persikkasiivuja. Joskus harvoin jäätelöä.

En ole ylipainoinen, mutta ei moinen herkuttelu terveellistä ole. Nykyisin yksi pullapäivä viikossa, ennen söin joka päivä. Pahemman luokan sokeririippuvuutta, jossa menee lopulta terveys.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat